Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολόπουλος: «Τα θέλουμε όλα»

Παπανικολόπουλος: «Τα θέλουμε όλα»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είδε τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αποθέωσε. Θέλει τα πάντα το Περιστέρι.

Ύστερα από… μεγάλες νίκες, οι προπονητές συνηθίζουν να αποδίδουν τα εύσημα στους παίκτες τους και δεν το κάνουν γιατί «πρέπει», αλλά κυρίως γιατί το νιώθουν.

Κι αυτή η νίκη του Περιστερίου είναι και μεγάλη, αλλά και νίκη των παικτών.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είδε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να βγαίνει off, είδε την Μπάμπεργκ να αγκαλιάζει τη νίκη, αλλά θα συνεχίσει να βλέπει τα πιο… γλυκά όνειρα, καθώς η ομάδα του είναι μέσα σε όλους τους στόχους της.

«Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε, όμως, σίγουρα δεν θέλουμε να αφήνουμε καμία ευκαιρία, για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Έχουμε στόχους, και στο Κύπελλο, και στο Πρωτάθλημα, θέλουμε να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη, θέλουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις προκλήσεις» δήλωσε ο κόουτς του Περιστερίου, ο οποίος συμπλήρωσε αναφορικά με την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ:

Ολυμπιακός: «Δεν μπορεί σε μια δημοκρατική χώρα η κυβέρνηση να ενδίδει σε εκβιασμούς και να χαϊδεύει την παρανομία»

«Η ξαφνική απώλεια και του Βασιλόπουλου, σε συνδυασμό με αυτήν του Ξανθόπουλου, έκανε πιο δύσκολο το έργο μας, όμως αυτή η ομάδα αποτελείται από ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και χαρακτήρων.

Αντιδράσαμε πολύ σωστά, παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο, με καλή άμυνα και φάουλ εκεί που έπρεπε κι όταν έπρεπε, βελτιώσαμε τα ριμπάουντ και φτάσαμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε» για να συμπληρώσει:

«Το Περιστέρι είναι μια ομάδα που έχει κάνει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν, δεν ξεχνιούνται αυτές, αλλά σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι επανέρχεται στο προσκήνιο».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024