
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές στα σχολεία του Πειραιά
Ηλεκτρονικούς υπολογιστές για σχολεία της πόλης παρέλαβε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, μετά από ευγενική προσφορά της τράπεζας Eurobank, για την κάλυψη αναγκών των σχολικών μονάδων του Δήμου σε μηχανογραφικό εξοπλισμό.
Ηλεκτρονικούς υπολογιστές για σχολεία της πόλης παρέλαβε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, μετά από ευγενική προσφορά της τράπεζας Eurobank, για την κάλυψη αναγκών των σχολικών μονάδων του Δήμου σε μηχανογραφικό εξοπλισμό.
Σκοπός είναι να δοθεί τουλάχιστον ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής σε κάθε σχολείο της πόλης μας.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Ασπασία Αλιγιζάκη επεσήμανε ότι ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης, η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας, πρόθυμοι να ακούσουν τα αιτήματά τους και να συνεργαστούν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν για το καλό των παιδιών μας. «Προχωράμε με όραμα τη βελτίωση όλων των σχολικών υποδομών, παραδίδοντας στα παιδιά μας γερά θεμέλια για το μέλλον τους, γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα και το μέλλον μας και τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο», ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Αλιγιζάκη. Επιπλέον τόνισε πως οι συνέργειες με τον ιδιωτικό τομέα είναι σημαντικές, καθώς μπορούν να αποφέρουν πολλαπλά οφέλη. Τέλος, ευχαρίστησε την Αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ελίνα Βερυκάκη για τη συμβολή της σε αυτή την ενέργεια.
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά κ. Χρήστος Μακρής, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του για την ευγενική προσφορά, ανέφερε πως, η Σχολική Επιτροπή βρίσκεται πάντα στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών, ώστε να επιτελείται με αποτελεσματικότητα το έργο παιδείας, γνώσης και μάθησης με τον πλέον ευχάριστο και ασφαλή τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες.
Τέλος, η Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά κ. Ελίνα Βερυκάκη, ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή, καθώς κάθε σχολείο της πόλης μας θα έχει από έναν επιπλέον ηλεκτρονικό υπολογιστή, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση μαθητών της πόλης μας.
- Ο Τραμπ διέγνωσε το Χόλιγουντ με «Σύνδρομο Παραφροσύνης»
- H Μπορούσια Ντόρτμουντ εξετάζει την απόκτηση του Μαυροπάνου
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέπραττε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Πάνω από 400.000 ευρώ οι ζημιές στον Οργανισμό
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να πνίξει 8χρονο με μαξιλάρι
- Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή
- Υποστήριξη πληγέντων στα Πετράλωνα: Το κράτος πετάει το μπαλάκι στον Δήμο, ενώ στα δικαστήρια η μάχη θα είναι δύσκολη



