
Πρόβλεψη-σοκ τούρκου υπουργού: Προετοιμαζόμαστε για σεισμό 7,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη
Μιλώντας στο δίκτυο CNN Turk, ο Σοϊλού, επεσήμανε πως η κυβέρνηση της Τουρκίας αναμένει έναν μεγάλο σεισμό στα επόμενα 25 χρόνια.
Σε μια εφιαλτική πρόβλεψη προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον φονικό σεισμό των 6,8 Ρίχτερ στην πόλη Ελαζίγ που άφησε πίσω του 41 νεκρούς.
Μιλώντας στο δίκτυο CNN Turk, ο Σοϊλού, επεσήμανε πως η κυβέρνηση της Τουρκίας αναμένει έναν μεγάλο σεισμό στα επόμενα 25 χρόνια.
«Στην Κωνσταντινούπολη περιμένουμε έναν σεισμό 7,5 Ρίχτερ. Ο πιθανός σεισμός που περιμένουμε είναι 7,5 Ρίχτερ. Άρα και εμείς εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το σενάριο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σοϊλού στο CNN Turk.
Ο Τούρκος υπουργός μάλιστα έκανε λόγο ακόμη και για ενδεχόμενο κατάρρευσης του Τοπ Καπί και για το πως θα προστατευτούν τα εκθέματα που φιλοξενούνται εκεί. «Αν γίνει σεισμός εξετάζουμε τι θα συμβεί με όλα τα εκθέματα στο παλάτι του Τοπ Καπί. Αν καταρρεύσει όλο το παλάτι που θα τα μεταφέρουμε και πως θα τα προστατεύσουμε με ασφάλεια», δήλωσε ο Σοϊλού.
- Μαύρη Χήρα: Η Ρίτσινς έγραψε παιδικό βιβλίο για το πένθος αφού δολοφόνησε τον σύζυγό της – «Να πεθάνει» λένε οι γιοί της
- Θρίλερ στη Βρετανία: Η αστυνομία ανέσυρε τα πτώματα τριών γυναικών από τη θάλασσα
- Ουκρανία: Η Ρωσία έχει ξεκινήσει συντονισμένη αεροπορική επίθεση κατά της χώρας
- Ολυμπιακός: Ενίσχυση με την Τέιλορ Μπάνιστερ για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ
- Η Επιτροπή των Περιφερειών υπογραμμίζει τον ρόλο των περιφερειών στις ερευνητικές και τεχνολογικές υποδομές
- Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το «Ocean Link» μεταξύ Κω και Αστυπάλαιας





