Mr. Bitcoin : Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προανήγγειλε η Κωνσταντοπούλου
Η κ. Κωνσταντοπούλου λόγο για «παραβιάσεις των δικαιωμάτων, σχετικά με τις συνθήκες μεταφοράς του στη Γαλλία», και προαναγγέλλει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Αίτηση στον εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης κατέθεσε η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είναι συνήγορος του Αλεξάντερ Βίνικ -γνωστού ως Mr. Bitcoin.
Σε αυτή ζητεί «να λάβει γνώση και αντίγραφα όλων των εγγράφων, δυνάμει των οποίων παραγγέλθηκε και εκτελέσθηκε η μεταφορά του κ. Βίνικ στη Γαλλία με συγκεκριμένη αναφορά στις ημερομηνίες και ώρες σύνταξης και αποστολής κάθε εγγράφου».
Στην αίτησή της υποστηρίζει ότι ο εντολέας της μεταφέρθηκε στη Γαλλία χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή του και χωρίς να του δοθεί δικαίωμα επικοινωνίας με τους συνηγόρους του.
Η κ. Κωνσταντοπούλου λόγο για «παραβιάσεις των δικαιωμάτων, σχετικά με τις συνθήκες μεταφοράς του στη Γαλλία», και προαναγγέλλει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Ολομέλεια του ΣτΕ απέρριψε την αίτηση του 41 ετών Ρώσου ο οποίος ζητούσε να ακυρωθεί η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα, με την οποία διατάχθηκε η έκδοσή του στη Γαλλία, εν συνεχεία στις ΗΠΑ και τέλος στη Ρωσία.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας