Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 117-79

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 117-79

Με τον Ράουτινς να βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι, ο Παναθηναϊκός πέτυχε άλλη μια 100άρα στο ελληνικό πρωτάθλημα με «θύμα» τον ΠΑΟΚ.

Το μικρό διάστημα που βρίσκεται στην Αθήνα, τον βλέπαμε να εμφανίζεται ως… καταγραφή στο φύλλο αγώνα και τίποτα παραπάνω. Απόψε, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Άντι Ράουτινς έδωσε τα… διαπιστευτήρια του.

Ο Καναδός βρήκε χώρο κι «εκτέλεσε», ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε αντίσταση και μέτρησε άλλη μια 100άρα, με ρεσιτάλ έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Το 117-79 έχει μικρότερη σημασία από τα 21 τρίποντα, που πέτυχαν οι «πράσινοι» κι αποτελούν ισοφάριση του καλύτερου ρεκόρ τους (από τον αγώνα με τον Ηρακλή).

Αν έχει δει κανείς 2-3 αγώνες του «τριφυλλιού» στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν υπήρχαν σημαντικές διαφορές. Οι αντίπαλοι αντέχουν για 10-15 λεπτά και μετά παραδίνονται. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο, από τη στιγμή που η περιφέρεια των γηπεδούχων έβγαζε φωτιές.

Έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, άλλη δύο με 9 κι ένας με 8, σηματοδοτούν τον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας του Ρικ Πιτίνο.

Από μόνο του το γεγονός ότι οι ασίστ ήταν 34-16, δείχνει τη χαοτική διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Ο Παναθηναϊκός είχε 30+ στις δύο περιόδους και 25+ στα τέσσερα δεκάλεπτα. Είχε 21 τρίποντα, με πρώτο και καλύτερο τον Ράουτινς, ο οποίος έκλεισε την 20λεπτη παρουσία του με 7/8 τρίποντα!

Ο Παπαδάκης έδειξε (ξανά) ότι το έχει το τρίποντο, ο Βουγιούκας έκλεισε την παρουσία του με 1/1 τρίποντο, έτσι για την αποθέωση, ο Καλάθης ήταν σαν να είχε ρεπό (έπαιξε μόλις 12.42’’), είναι μάλλον χαμένος χρόνος να αναζητήσουμε διακριθέντες, σ’ ένα ματς που έμοιαζε από ένα σημείο και πέρα με… ρολόι, όπου οι παίκτες σούταραν από διαφορετικές θέσεις.

Προσπάθησαν, όσο μπορούσαν, οι παίκτες του Χαραλαμπίδη. Ο Σμιθ συμμετείχε αξιοπρεπέστατα στον διαγωνισμό τριπόντων κι ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να δείξουν οι «ασπρόμαυροι», που από ένα σημείο και μετά παραδόθηκαν στις διαθέσεις των αντιπάλων. Άλλωστε, δεν είναι μεταξύ των αγώνων που έχουν «σημαδέψει» για να πετύχουν τις απαιτούμενες γι’ αυτούς νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 54-42, 86-53, 117-79.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024