
Άντονι: «Έτσι όπως τον ήξερα, θα ήθελε να παίξω»
Ο Καρμέλο Άντονι τόνισε ότι το ματς με τους Πέισερς ήταν το δυσκολότερο της ζωής του καθώς δυσκολευόταν να συγκεντρωθεί.
Ο Καρμέλο Άντονι μετά το ματς των Μπλέιζερς με τους Πέισερς, τόνισε ότι ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας του καθώς δυσκολεύτηκα να μείνει συγκεντρωμένος και συναισθηματικά δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά έτσι όπως γνώριζε τον Κόμπε θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτό το ματς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρμέλο Άντονι:
«Πιθανότατα έπαιξα το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας μου. Ήταν δύσκολο. Έτσι όπως τον ήξερα, θα ήθελε να παίξω. Η φιλία μας και η σχέση μας ήταν πιο βαθιά από το μπάσκετ. Ήταν οικογένεια. Το μπάσκετ ήταν το τελευταίο κομμάτι ένωσης.
Ήμουν στο κρεβάτι με τον γιο μου και με πήρε η γυναίκα μου κλαίγοντας… όλα σκοτείνιασαν. Δυσκολεύτηκα να μείνω συγκεντρωμένος. Συναισθηματικά δεν ήμουν εδώ. Δεν σκεφτόμουν το μπάσκετ. Έπρεπε να το κάνω, είμαι επαγγελματίας».
“Probably the hardest game I ever had to play… Our friendship & relationship was deeper than basketball."
Carmelo Anthony remembers Kobe. pic.twitter.com/Dk7Bnffff0
— Ballislife.com (@Ballislife) January 27, 2020
- Παιανία: Εννέα συλλήψεις για υπόθεση ξυλοδαρμού ανηλίκων – Τους χτυπούσαν με ρόπαλα
- Ουκρανία – Ρωσία: 7 νεκροί από πλήγμα ουκρανικού drone σε λεωφορείο κοντά στο Ντονέτσκ
- Κάτι έχει το νερό στη χώρα των Βάσκων
- «Η ζωή με δοκίμασε» – Ο Τζον Τραβόλτα αναζητά το «θετικό» μετά την απώλεια της γυναίκας και του γιου του
- Λάρισα: Πυροσβέστες έβγαλαν φίδι 1,5 μέτρου από μηχανή αυτοκινήτου
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ξεκινούν οι τελικοί «αιωνίων» στη Stoiximan GBL






