Ο υπεύθυνος του νέου κρούσματος αστυνομικής βίας, σε βάρος μάλιστα ενός παιδιού, έχει εξαφανιστεί για να γλιτώσει το αυτόφωρο.

‘Εχει εξαφανιστεί ο αστυνομικός που χαστούκισε τον 11χρονο στο Μενίδι, σύμφωνα με τον Στράτο Μπαλάσκα, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, ο οποίος εκτιμά πως ο υπεύθυνος του νέου κρούσματος αστυνομικής βίας, θα εμφανιστεί αφού περάσει το αυτόφωρο.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαλάσκας αποκάλυψε ότι : «Ο συνάδελφος αναζητείται, τον ψάχνουν παντού, έχει εξαφανιστεί»  εκτιμώντας πως ο υπεύθυνος θα εμφανιστεί αφού περάσει το αυτόφωρο.

Ο κ. Μπαλάσκας είπε ακόμη πως ο εν λόγω αστυνομικός είχε απασχολήσει και άλλη ΕΔΕ και χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα παρορμητικός» και με «έξαρση ψυχικής ορμής».

Συμπλήρωσε πως κατά την άποψή του «δεν έχει θέση στο σώμα», αναφέροντας ωστόσο πως υπάρχουν  αρμόδιοι θεσμοί που θα το κρίνουν αυτό.

Ο Στράτος Μπαλάσκας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν στην αστυνομία κι άλλες τέτοιες περιοπτώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέροντας την άμεση παρέμβαση της φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας και την αποπομπή του αστυνομικού από το σώμα, είπε ότι υπάρχουν 42.000 αστυνομικοί και δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο «έχουμε επτά ελεγκτικούς μηχανισμούς για να πατάξουμε τέτοια περιστατικά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr