
Ο Γιάννης και η ατάκα του Κούλη!
Οι Μπακς βγαίνουν κι εφέτος πρωταθλητές... χειμώνα, εκτός απροόπτου θα τερματίσουν στο Νο 1 της κανονικής περιόδου
Το καλοκαίρι του 1999 στη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας γουότερ πόλο εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Φλωρεντία, ο τότε προπονητής της, Κούλης Ιωσηφίδης, είχε πει μια κουβέντα που μου εντυπώθηκε για τα καλά στο μυαλό.
«Δεν θέλω, ρε να είμαι έτοιμος εδώ και τώρα, αλλά εκεί και τότε»!
Ε, αυτή την ατάκα έχουν αναγάγει πλέον σε λάβαρο και οι Μπακς!
Τις τελευταίες ημέρες και ενώ τα «Ελάφια» καλπάζουν και διαφεντεύουν ολάκερο το ΝΒΑ, βγήκαν τουλάχιστον τρία στελέχη τους (όχι να κατεβάσουν τους τόνους, αλλά) να προσδιορίσουν ποιος είναι ο πραγματικός στόχος τους.
«Καμιά ομάδα δεν κατακτά τον τίτλο στην κανονική περίοδο»: Κρις Μίντλετον, ένα το κρατούμενο…
«Δεν κυνηγάμε νίκες και ρεκόρ, αλλά το πρωτάθλημα»: Τζον Χορστ, τζένεραλ μάνατζερ, δύο τα κρατούμενα…
Και last but not least, όπως λένε και στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είπε και ελάλησε την περασμένη Κυριακή, μετά το πέρασμα και από το Μπρούκλιν τα εξής: «Είμαστε καλοί και το ξέρουμε. Και πέρυσι όμως ήμασταν καλοί, αλλά δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».
Ουδέν αληθέστερον τούτου…
Οι Μπακς βγαίνουν κι εφέτος πρωταθλητές… χειμώνα, εκτός απροόπτου θα τερματίσουν στο Νο 1 της κανονικής περιόδου
και θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, μπορεί κιόλας (με βάση το τρέχον ρεκόρ τους) να ξεπεράσουν τις 70 νίκες!
Αμ το άλλο; Με το βιολί που βαράνε, θα πετύχουν και ρεκόρ όλων των εποχών στον μέσο όρο διαφοράς πόντων, ο οποίος αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο +12.4.
Καλά είναι όλα αυτά και μπράβο στα παλικάρια! Είναι καλά, εντυπωσιακά και πολλά υποσχόμενα, αλλά προφανώς δεν εξασφαλίζουν αυτό που οι Μπακς έχουν ως απωθημένο εδώ και 49 χρόνια!
Οπως έλεγε και ο Κούλης, πρέπει να είναι καλοί και έτοιμοι όχι εδώ και τώρα, αλλά εκεί και τότε…
- Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (pic)
- Νέα Αριστερά για υπόθεση Ντόκου: Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης
- «Επικίνδυνα ερασιτεχνική η κυβέρνηση»: Δριμεία επίθεση από την ΕΛΑΣ για το φιάσκο Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;
- Η κλασική soft-core ταινία του Τίντο Μπρας «Deadly Sweet» θα ανοίξει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Η Trivago απέσυρε το δυσφημιστικό βίντεο για τη Σαντορίνη – Το «συγγνώμη» της εταιρείας στους ξενοδόχους








