Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπραντ Πιτ: Θα τον συνοδεύσει η Τζένιφερ Άνιστον στα Όσκαρ;

Μπραντ Πιτ: Θα τον συνοδεύσει η Τζένιφερ Άνιστον στα Όσκαρ;

Τα πράγματα έγιναν κάπως...αμήχανα όταν ρώτησαν τον Μπραντ Πιτ αν θα εμφανιστεί μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον στην απονομή των βραβείων Όσκαρ 2020

Το τρυφερό τετ-α-τετ της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ στην απονομή των βραβείων SAG Awards 2020, έβαλε φωτιά στα social media, με τις φήμες για επανασύνδεση του πάλαι πότε παντρεμένου ζευγαριού να οργιάζουν.

Οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του Μπραντ Πιτ και τη Τζένιφερ Άνιστον «έλιωσαν» με τα στιγμιότυπα των δύο σταρ του Χόλιγουντ στα παρασκήνια των βραβείων SAG, καθώς  έδωσαν τελικά σε θαυμαστές και φωτογράφους αυτό που πάντα ήθελαν…

Με πολύ κόσμο να αδυνατεί να συνέλθει με τα όσα εκτυλίχθηκαν στα βραβεία SAG, και το πεταμένο φόρεμα στην μπανιέρα της Τζένιφερ Άνιστον να προκαλεί νέο παροξυσμό στα social media, οι ρεπόρτερ δεν σταματούν τις σχετικές ερωτήσεις.

Μαζί στα Όσκαρ;

Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι η σκηνή που εκτυλίχθηκε στο Santa Barbara International Film Festival, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Μπαντ Πιτ. Μόνο του.

Ο Μπραντ Πιτ ήταν παρών και δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, όταν ένας από αυτούς τον ρώτησε αν έχει βρει συνοδό για την απονομή των Όσκαρ 2020 και αν σκέφτεται να πάρει μαζί του την πρώην γυναίκα του.

Φανερά αμήχανος ο Μπραντ Πιτ απάντησε: «Όχι, δεν έχω συνοδό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αμήχανη απάντηση που έδωσε ο Μπραντ Πιτ:

https://www.youtube.com/watch?v=tt-ZuIhFO9U

Η φωτογραφία της χρονιάς

Δεκαπέντε χρόνια μετά το διαζύγιό τους Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον δεν κρύβουν την αγάπη τους.

Κάθε φορά που τους βλέπουν μαζί όλοι περιμένουν την επανασύνδεσή τους.

Όπως έχει πει ο Μπραντ Πιτ κάθε φορά που τον βλέπουν με την Άνιστον όλοι αρχίζουν να μιλάνε για την επανασύνδεση του ζευγαριού, ενώ το ίδιο είπε και η Άνιστον στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις.

Το πάλαι ποτέ απόλυτο ζευγάρι του Χόλιγουντ που πήρε διαζύγιο το 2005 μετά από πέντε χρόνια γάμου, πόζαρε ξανά μαζί και έκανε την καρδιά μας να λιώσει.

Στην απονομή των  SAG Awards 2020, τα βραβεία του Σωματείου ηθοποιών συναντήθηκαν για άλλη μια φορά η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ, αφού και οι δυο φέτος πρωταγωνιστούν σε δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία Πιτ – Άνιστον

Η φωτογράφος Emma McIntyre βρέθηκε στα παρασκήνια των SAG και «μυρίστηκε» τη… στιγμή που επρόκειτο να έρθει λίγο αργότερα όταν άκουσε πως η Άνιστον κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε δραματική σειρά για το The Morning Show.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Μπραντ Πιτ είχε κερδίσει το βραβείο Β’ Ανδρικού για το «Once Upon A Time In… Hollywod».

Στα παρασκήνια, ο Μπραντ Πιτ έβλεπε τον ευχαριστήριο λόγο της πρώην συζύγου του. Κι όταν εκείνη βρέθηκε στα παρασκήνια, θέλησε να την συγχαρεί.

Η Emma McIntyre περιέγραψε στο περιοδικό People όλα όσα προηγήθηκαν της -διάσημης πια- φωτογραφίας:

«Ήταν και οι δυο στα παρασκήνια και μιλούσαν στους δημοσιογράφους. Η Τζένιφερ Άνιστον είχε μόλις υπογράψει κάποιες αφίσες για τα SAG και πλησίαζε προς τους δημοσιογράφους.

Έτρεχα ανάμεσα στα δυο σημεία των παρασκηνίων. Ήμουν έτοιμη να φύγω όταν είδα τον Brad να πλησιάζει και αισθάνθηκα πως θα ήταν μια στιγμή που άξιζε να φωτογραφηθεί.

Η ιστορία αποδεικνύει πως είχε απόλυτο δίκιο.

«Φώναξε το όνομα της κι εκείνη γύρισε, αγκαλιάστηκαν και έδωσαν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δυο πετυχημένους ανθρώπους σε μια σημαντική τους στιγμή, που αναγνωρίζουν ο ένας την επιτυχία του άλλου και πραγματικά φαίνονταν να είναι χαρούμενοι που συναντήθηκαν.

Η στιγμή ήταν πραγματικά συγκινητική και μπορούσες να αισθανθείς τον σεβασμό ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που γνωρίζονται περισσότερα από 20 χρόνια και είναι και οι δυο πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024