Ένα μικρό στιγμιότυπο από το πρωινό τους γεύμα ανάρτησε η πασίγνωστη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν και σύζυγος του ράπερ Κάνιε Γουέστ, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2014 και έκτοτε έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την εξάχρονη Νορθ, τον τριών ετών Σεντ, την ενός έτους Σικάγο και τον πέντε μηνών Ψαλμ.

Η Κιμ, που αποτελεί ενδεχομένως το γνωστότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ, αν και ακολουθεί μια ιδιαίτερα έντονη καθημερινότητα, με το πρόγραμμά της να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά και τον σύζυγό της.

Η ίδια μάλιστα, αποτελεί λάτρη των social media και ιδιαίτερα του Instagram, αφού δεν χάνει ευκαιρία να αναρτήσει φωτογραφίες ή και βίντεο, από την καθημερινότητά της ποζάροντας με τα πανέμορφα παιδάκια της ή και μόνη της.

Αυτήν την φορά επέλεξε να αναρτήσει ένα απλό αλλά κατά τα άλλα πανέμορφο στιγμιότυπο από το πρωινό γεύμα που παίρνουν όλοι μαζί. Στην φωτογραφία ποζάρουν εκείνη και ο Κάνιε μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους ανέμελοι και με χαλαρή διάθεση.

Στην λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία, γράφει με το χαρακτηριστικό της χιούμορ: «Πρωινή τρέλα».

Δείτε το όμορφο στιγμιότυπο: