
Λωρίδα της Γάζας : Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά
Οι Παλαιστίνιοι εισήλθαν στην ισραηλινή επικράτεια και εκτόξευσαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ισραηλινούς στρατιώτες, οι οποίοι τους πυροβόλησαν.
Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν αφού εισήλθαν από τη Λωρίδα της Γάζας στην ισραηλινή επικράτεια και εκτόξευσαν εκρηκτικό μηχανισμό ενάντια σε ισραηλινούς στρατιώτες που άνοιξαν πυρ, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο ισραηλινός στρατός.
«Και οι τρεις σκοτώθηκαν»
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι και οι τρεις σκοτώθηκαν», δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Μόλις εντοπίσαμε τρεις τρομοκράτες που διέσχισαν τον φράχτη ασφαλείας από τη Γάζα και (εισήλθαν) στο Ισραήλ», τόνισε ο στρατός νωρίτερα στο Twitter, χωρίς να αναφέρει αριθμό θυμάτων.
«Μετά την άφιξη των στρατιωτών μας, οι τρομοκράτες εκτόξευσαν προς αυτούς εκρηκτικό μηχανισμό. Οι στρατιώτες σε απάντηση άνοιξαν πυρ», πρόσθεσε.
«Εν μέσω θύελλας»
Σύμφωνα με το ισραηλινό κρατικό ραδιόφωνο, οι τρεις Παλαιστίνιοι από τη Γάζα, την οποία ελέγχει το ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, κατάφεραν να παρεισφρήσουν 400 μέτρα στην ισραηλινή επικράτεια «εν μέσω θύελλας» πριν τα ισραηλινά στρατεύματα τους σταματήσουν.
Πηγή: ΑΠΕ
- Super League: «Τελικός» στη Λάρισα μεταξύ ΑΕΛ και Πανσερραϊκού για τα play out
- Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Λαζαρίδη βρέθηκαν χρήματα για να παριστάνει τον «φιλολαϊκό»
- Η «Ιθάκη» ταξιδεύει στο Ηράκλειο Κρήτης – Στις 29 Απριλίου η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
- Η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ αποχωρεί από την 4η σεζόν του «The White Lotus»
- Γονείς Μάριου: «Νιώθουμε ότι με την συμπεριφορά τους μας κοροϊδεύουν»
- Η τρίτη και καλύτερη για τον ΟΦΗ







