Ανελέητο τρολάρισμα στην Τουρκία από τον στρατό του Χαφτάρ
Το ανελέητο τρολάρισμα στην Τουρκία συνεχίζει ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) του οποίου ηγείται ο Χαλίφα Χαφτάρ
Το ανελέητο τρολάρισμα στην Τουρκία συνεχίζει ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) του οποίου ηγείται ο Χαλίφα Χαφτάρ.
Σε μια πρακτική που συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, ο ανεπίσημος λογαριασμός του LNA στο Twitter ανήρτησε μια από τις δηλώσεις του τούρκου υπουργού Εξωτερικών και από κάτω… την αντίδρασή τους με μια εικόνα.
«Το προσωπικό μας (στη Λιβύη) βρίσκεται εκεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς, τίποτε άλλο. Δεν έχουμε ισχυρή στρατιωτική παρουσία στην Λιβύη» ήταν οι επίμαζες δηλώσεις του Τσαβούσογλου.
Από κάτω έχουν μια εικόνα με δύο λίβυους στρατηγούς, ανάμεσά τους και ο Χαφτάρ, να γελούν.
https://twitter.com/LNA2019M/status/1219959294868828160
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο στρατός του Χαφτάρ τρολάρει την Τουρκία, αφού δεν έχει διστάσει να το εις διπλούν και μάλιστα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Επίσης, δεν είχε διστάσει να απαντήσει και όταν ο τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον στρατάρχη Χαφτάρ αναξιόπιστο.
- Η ΕΕ ξεκίνησε ελέγχου του ευρωπαϊκού κόμματος της AfD – Η «Ευρώπη των Κυριαρχών Εθνών» ίσως κηρυχθεί εκτός νόμου
- Σε ρινγκ μετατρέπεται ο Λευκός Οίκος για τα 80ά γενέθλια του Τραμπ
- Όλες οι σκέψεις της Έλι Μπάμπερ όταν έμαθε ότι θα υποδυθεί την Κέιτ Μος
- Με… ελικόπτερα στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας – Μόνος του έφτασε Νεϊμάρ (vid)
- Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες της ένοπλης επίθεσης σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πατησίων
- Λίβανος: Το Ισραήλ κήρυξε «ζώνη πολέμου» τις περιοχές νότια του ποταμού Ζαχράνι – Ευρείες εντολές εκκένωσης





