
Μουρίνιο αστειευόμενος : Θα μου έκανε ο Μπαπέ ως αντικαταστάτης του Κέιν
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνει τον αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν και με αρκετή δόση χιούμορ αναφέρθηκε στον Κιλιάν Μπαπέ και στους φίλους του στην Παρί Σεν Ζερμέν
Η Τότεναμ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με κυριότερο αυτό του Χάρι Κέιν, ο οποίος ενδέχεται να χάσει όλη τη χρονιά.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά τον αντικαταστάτη του άγγλου επιθετικού, χωρίς όμως να χάνει το χιούμορ του, καθώς τόνισε πως αν στην Παρί Σεν Ζερμέν του δώσουν δανεικό τον Μπαπέ δε θα πει όχι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έχω μια πολύ σχέση με τον κ. Νασέρ και τον κ. Λεονάρντο (πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής της Παρί αντίστοιχα) και θέλω να την κρατήσω. Οι καλές σχέσεις βασίζονται στο σεβασμό, δεν πρόκειται να μιλήσω για κανέναν παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν. Εκτός αν κάνουμε αστεία και αφού είναι φίλοι μου, δεν μου στέλνετε τον Μπαπέ ως δανεικό;»
- Βόρεια Μακεδονία: Η Ryanair συμπεριφέρεται εκβιαστικά για να δραστηριοποιηθεί στη χώρα, λέει η κυβέρνηση
- Ο Κασεμίρο έστειλε μήνυμα λατρείας στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ
- Shakira: Ιστορική δικαίωση και επιστροφή 64 εκατ. από την Ισπανία – «Βάναυση διαπόμπευση» για φοροδιαφυγή
- Νικηφόρος Μανδηλαράς: «Μην πλησιάσετε το πτώμα»
- Tι άλλαξε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά
- Γιατί οι επενδυτές πουλάνε κρατικό χρέος



