Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Πλήγμα με Ιντέγε, τουλάχιστον ένα μήνα εκτός

Άρης: Πλήγμα με Ιντέγε, τουλάχιστον ένα μήνα εκτός

Νοκ-άουτ για τουλάχιστον ένα μήνα θα μείνει ο Μπράουν Ιντέγε, καθώς υπέστη θλάση στη γάμπα, με αποτέλεσμα να χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Ο Μπράουν Ιντέγε τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και αποχώρησε από το ματς, με τους ανθρώπους του Άρη να έχουν έντονες ανησυχίες για την κατάσταση του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική σήμερα, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στη γάμπα, κάτι που σημαίνει ότι ο Μίχαελ Ένινγκ δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Ιντέγε λοιπόν θα είναι δεδομένα εκτός από τα ματς με Ξάνθη και Παναιτωλικό, ενώ από την άλλη εβδομάδα θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γερμανός τεχνικός πρέπει να καλύψει το κενό από την απουσία του Νιγηριανού στράικερ εκ των έσω, με τον Ντουρμισάι να είναι μια λύση αν και εφόσον ολοκληρωθεί η εκδίκαση για την ανάκληση του δελτίου του.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024