Λιποθυμικό επεισόδιο για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη
Κατέρρευσε στη διάρκεια της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών «Γιώργος Γεννηματάς» μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδη, ο οποίος κατέρρευσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.
Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από γιατρούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Παύλος Πολάκης και ο Γιάννης Μουζάλας, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου έσπευσε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και βουλευτές από διάφορα κόμματα προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.
Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ακολούθως ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστική ήταν η άμεση παρέμβαση του κ. Πολάκη ο οποίος με ένα στυλό απέτρεψε απόφραξη του αεραγωγού.
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Νικ Κέιβ και Μπράις Ντέσνερ: Πρώτη φορά υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν όλα τα κόμματα είχαν άλλον αρχηγό – Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό


