Ο Χάρι και η Μέγκαν έχοντας αφήσει πίσω τους τους πριγκιπικούς τίτλους θα ονομάζονται δούκας του Σάσεξ και η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ, τίτλο που έδωσε στον Χάρι την ημέρα του γάμου τους η Ελισάβετ, λύνεται και ο γρίφος του πως θα αποκαλείται ο πρωτότοκος γιος τους.

Η Μέγκαν, γέννησε στις 6 Μαΐου σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της.

Ο Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάττεν-Ουίνδσορ γεννήθηκε στις 05.26′ της 6ης Μαΐου και είχε βάρος 3.200 γραμμάρια στο νοσοκομείο Portland.

Το ντεμπούτο του στον κόσμο και τις βασιλικές υποχρεώσεις έκανε ο μικρός Άρτσι, γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, τέσσερις μήνες αργότερα. Συνόδευε τους γονείς του στην επίσκεψή τους στον αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην νότια Αφρική.

Ο Άρτσι δεν έχει βασιλικό τίτλο, ούτε είναι πρίγκιπας καθώς βρίσκεται πολύ πίσω στη σειρά διαδοχής. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούσαν να δεχθούν, κατά τη γέννησή του, το Λόρδος Αρτσι Μαουντμπάττεν-Γουίνδσορ.

Ωστόσο, με το που γεννήθηκε ο Άρτσι πήραν την απόφαση να τον κάνουν Master, πιθανότατα από την επιθυμία που είχε πάντα ο πρίγκιπας Χάρι για τον εαυτό του να είναι ένα κανονικό, απλό παιδί, παρά πρίγκιπας.

Ωστόσο, ο Αρτσι, μπορεί ακόμη να πάρει τίτλο HRH όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, κάτι που μάλλον θα απορρίψουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr