Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρτσι: Ο τίτλος που θα έχει ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν

Άρτσι: Ο τίτλος που θα έχει ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν

Τι προβλέπει το πρωτόκολλο και τι θέλουν οι γονείς

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχοντας αφήσει πίσω τους τους πριγκιπικούς τίτλους θα ονομάζονται δούκας του Σάσεξ και η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ, τίτλο που έδωσε στον Χάρι την ημέρα του γάμου τους η Ελισάβετ, λύνεται και ο γρίφος του πως θα αποκαλείται ο πρωτότοκος γιος τους.

Η Μέγκαν, γέννησε στις 6 Μαΐου σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της.

Ο Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάττεν-Ουίνδσορ γεννήθηκε στις 05.26′ της 6ης Μαΐου και είχε βάρος 3.200 γραμμάρια στο νοσοκομείο Portland.

Το ντεμπούτο του στον κόσμο και τις βασιλικές υποχρεώσεις έκανε ο μικρός Άρτσι, γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, τέσσερις μήνες αργότερα. Συνόδευε τους γονείς του στην επίσκεψή τους στον αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην νότια Αφρική.

Ο Άρτσι δεν έχει βασιλικό τίτλο, ούτε είναι πρίγκιπας καθώς βρίσκεται πολύ πίσω στη σειρά διαδοχής. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορούσαν να δεχθούν, κατά τη γέννησή του, το Λόρδος Αρτσι Μαουντμπάττεν-Γουίνδσορ.

Ωστόσο, με το που γεννήθηκε ο Άρτσι πήραν την απόφαση να τον κάνουν Master, πιθανότατα από την επιθυμία που είχε πάντα ο πρίγκιπας Χάρι για τον εαυτό του να είναι ένα κανονικό, απλό παιδί, παρά πρίγκιπας.

Ωστόσο, ο Αρτσι, μπορεί ακόμη να πάρει τίτλο HRH όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, κάτι που μάλλον θα απορρίψουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024