Οι Μπακς πέρασαν δίχως κανένα πρόβλημα από την έδρα των Νετς επικρατώντας με 117-97, με το… άστρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο να λάμπει και πάλι.
Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς ήταν ο κορυφαίος του ματς όμως πέρα από αυτό αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι ένας πραγματικός σταρ.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ έδωσε μια φανέλα του σε έναν μικρό φαν του και ο πιτσιρικάς ξεσπά σε κλάματα μόλις παίρνει τη φανέλα στα χέρια του.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σόφια ενόψει του ματς με τη Χάποελ, με τους Χέιζ-Ντέιβις, Χουάντσο και Γκραντ στην αποστολή – Ποιοι έμειναν εκτός
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...