Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν είσαι single και οι υπόλοιποι έχουν σχέση

Όταν είσαι single και οι υπόλοιποι έχουν σχέση

Το να είσαι ελεύθερη την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έχουν σχέση είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση

Όταν είσαι ελεύθερη και όλοι γύρω σου έχουν σχέση, είναι λογικό να νιώθεις κάπως παράξενα. Δεν είναι απαραίτητα ότι νιώθεις άσχημα, απλά πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται και να αναρωτιέται διάφορα.

Εσωτερικός μονόλογος

«Έχω κάποιο θέμα;»

Ακόμη κι αν είναι μία περαστική σκέψη, όσο να ΄ναι σε επηρεάζει. Είναι λογικό να σκεφτείς κάτι τέτοιο αν όλοι τριγύρω σου βρίσκονται σε σχέση. Ίσως να μη φταις εσύ, ίσως να συμβαίνει κάτι πέρα από εσένα. Να έτυχε να μη γνωρίσεις κάποιον. Η υπομονή είναι αρετή και εσύ χρειάζεται να έχεις υπομονή.

«Έχω τον ανθρωποδιώκτη;»
Σε αυτή τη φάση, αρχίζεις και αναπαράγεις στο μυαλό σου, συζητήσεις που έχεις κάνει στα ραντεβού σου. Αναρωτιέσαι τι δεν πήγε καλά και αν μιλούσες υπερβολικά για τον εαυτό σου. Ή μπορεί να μην έχεις βρει ακόμη έναν άνθρωπο να μπορείτε να μιλήσετε για θέματα που ενδιαφέρουν και τους δύο.

«Αχ μου λείπει ο πρώην μου»
Εντάξει, μπορεί να χωρίσατε πριν ένα χρόνο και να μην έχετε μιλήσει από τότε. Βέβαια μέσα σε ένα χρόνο αλλάζουν πολλά και τώρα μπορεί να έχει ωριμάσει η κατάσταση, σωστά; Χμ, ίσως όχι, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να σταθούμε εμπόδιο;

Εναλλακτικές λύσεις

Το να θες να είσαι μόνη σου είναι λογικό αν νιώθεις οκ με τον εαυτό σου. Δε χρειάζεται απαραίτητα να πρέπει να είσαι με κάποιον για να περνάς καλά. Άλλωστε η αυτάρκεια είναι πηγή ευτυχίας και όχι δυστυχίας.

Αν θες από την άλλη σχέση, μπορείς να ξεκινήσεις να ψάχνεις από εφαρμογές γνωριμίας. Αν πάλι έχεις φίλους και φίλες που μπορούν να σε γνωρίσουν σε κάποιον, να τους το προτείνεις. Γενικά αν θες να έχεις σύντροφο, ευκαιρίες υπάρχουν.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024