Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Τοξότης συναντά έναν Τοξότη

Όταν ο Τοξότης συναντά έναν Τοξότη

Ένας πολύ δυνατός συνδυασμός που θα φέρει αρκετή ένταση και ικανοποίηση και στις δύο πλευρές

Για σχετικά προφανείς λόγους στην περίπτωση που συναντηθεί ένας Τοξότης με έναν Τοξότη θα υπάρξει μία ιδιαίτερη αλληλεπίδραση που θα προξενήσει τέλειες εμπειρίες.

Χημεία

Θα θέλουν και οι δύο να βλέπουν τους φίλους τους, να πηγαίνουν ταξίδια αλλά παράλληλα θα ταιριάζουν αρκετά. Μάλλον μόνο να δώσετε ο ένας στον άλλον την υπόσχεση ότι δεν θα πιάσετε ρίζες μαζί τόσο σύντομα. Δεν μπορείτε όμως να κάνετε και αλλιώς γιατί είναι στην φύση σας! Καλό είναι πάντως που σε αυτό το κομμάτι θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον!

Ενδιαφέρεστε και οι δύο για τη φιλοσοφία, τα ταξίδια, την περιπέτεια, τον αθλητισμό και οτιδήποτε άλλο που σας κρατά πνευματικά και σωματικά σε κίνηση. Έχει νόημα να τα βιώσετε όλα αυτά μαζί ως μια ενότητα.

Αντιθέσεις

Απλά θυμηθείτε ότι πάρα πολύ χρώμα και κίνηση θα μπορούσαν να αφήσουν ελάχιστα περιθώρια για μια στερεή βάση εάν κάποιος από εσάς θέλει να το πάρει σοβαρά. Σε κάποιο σημείο μπορεί να χρειαστεί να καθορίσετε πού τελειώνει η ελευθερία και που αρχίζει η δέσμευση.

Και οι δύο είστε ειλικρινείς με τον τρόπο που εκφράζεστε έτσι δεν θα υπάρξει ποτέ κάτι κρυφό ανάμεσά σας. Και οι δύο σας θα εκφράσετε άμεσα την αλήθεια με τον τρόπο που μόνο ένας Τοξότης ξέρει. Πολύ σύντομα όμως θα μάθετε ότι θα πρέπει να δέχεστε από τους άλλους ότι κάνετε κι εσείς.

Θα έχετε μία έντονη και πολυτάραχη κοινωνική ζωή. Θα έχετε και οι δύο πολλούς φίλους και θα διασκεδάσετε πολύ μαζί. Είσαι όμως πολύ ανταγωνιστικός, οπότε πρέπει να το προσέχεις αυτό πολύ γιατί θα φτάσετε στο σημείο όπου θα θέλετε να ξεπεράσετε ο ένας τον άλλον! Μία συμβουλή αν φτάσετε μέχρι εδώ : Καλύτερα να μείνετε φίλοι!

Αυτή η ανταγωνιστική πλευρά θα λειτουργήσει πολύ καλά σωματικά. Κοινά ενδιαφέροντα, όπως ο αθλητισμός θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες να ανταγωνιστείτε.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024