Superleague : Πρώτο πιάτο με τα βλέμματα σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο
Με δύο παιχνίδια ανοίγει η 19η αγωνιστική της Superleague και το ενδιαφέρον στρέφεται σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο, όπου ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, ενώ ο Πανατωλικός τη Λαμία
Δύο ενδιαφέροντες αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό (18/1) της 19ης αγωνιστικής στην Superleague, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη (19:30) και τον Παναιτωλικό τη Λαμία στο Αγρίνιο (20:00).
Οι «κυανέρυθροι» βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει πάση θυσία τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο κόλπο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, ενώ οι κρητικοί θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά play-off.
Στο άλλο ματς της ημέρας ο Παναιτωλικός είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας προσπαθώντας να κάνει την αντεπίθεση του ώστε να μείνει και εκείνος στα μεγάλα… σαλόνια της Superleague.
Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία έχει πρωταρχικό στόχο την άνετη παραμονή της, αλλά δεν την αφήνει αδιάφορη μια ενδεχόμενη συμμετοχή στα play-off καθώς είναι βρίσκεται στην 10η με 22 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από τον 6ο Παναθηναϊκό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.