«Γκέλες» για Σίτι-Άρσεναλ, τρομερή νίκη με ανατροπή η Γουλβς
Ο Σέρχιο Αγουέρο πέτυχε δύο γκολ στο τέλος, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα κατάφερε και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. «Γκέλα» για την Άρσεναλ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-1), τρομερή νίκη της Γουλβς στο Σαουθάμπτον
H Mάντσεστερ Σίτι έχανε 0-1 από την Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 82′, ο Αγουέρο πέτυχε δύο γκολ και της έδωσε το προβάδισμα στο 87′, αλλά οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Φερναντίνιο στο 90′ πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).
Είναι περιττό να πούμε πως οι «πολίτες» έχουν χάσει το… τρένο του τίτλου, καθώς είναι στο -13 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και με 2 ματς περισσότερα κιόλας!
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»