Άρης: Νοκ άουτ ο Κουέστα για Ολυμπιακό
Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ο Μίκαελ Ένινγκ ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Χουλιάν Κουέστα ,που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο. Ακόμα, εκτός δεκαοκτάδας έμειναν οι τιμωρημένοι Γκάμα και Σάσα και ο τραυματίας Τόνσο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Diguiny, Larsson, Matilla, Mancini, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Sundgren, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης».
- Τι είπε ο Πίτερς για τη μεταγραφή του Μόρις στον Ολυμπιακό…
- Την ώρα που οι ΗΠΑ πιέζουν τη Βενεζουέλα, Πούτιν και Λουκασένκο δείχνουν τη συμπαράστασή τους στον Μαδούρο
- Η Disney επενδύει 1 δισ. στην OpenAI και ανοίγει το «θησαυροφυλάκιο» χαρακτήρων στο Sora
- Συναγερμός στο Χαμόγελο του Παιδιού – Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας στα Πετράλωνα
- Φαρίντ: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός με πίστεψε» (vid)
- Χριστούγεννα: Πότε σταματούν τα μαθήματα και κλείνουν τα σχολεία


