Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΛ για το ματς την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τους «βυσσινί» να μην υπολογίζουν τον τραυματία Ασούμπρε, τον τιμωρημένο Φατιόν και τους νεοφερμένους Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους και Μούζεκ.
Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή πηγαίνει η ΑΕΛ αύριο (19/1) στο ΟΑΚΑ για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου άφησε εκτός όλους όσοι ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα ακολουθούσαν την ομάδα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Συγκεκριμένα, ο Ασούμπρε αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Φατιόν είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Οι Γκοΐκοβιτς και Στάνκοβιτς έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, καθώς είναι εκτός πλάνων. Βεβαίως, εκτός έμειναν και οι νεοφερμένοι Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους και Μούζεκ.
Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ αποτελείται από τους εξής: Κρίστινσον, Νάγκυ, Ζίζιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Μπράλιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκόλια, Καρανίκα, Μπάλλα, Μόρα, Μιχαήλ, Μπέρτο, Πινακά, Παπάζογλου και Ηλιάδη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί με την Αίγυπτο στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο μια γιορτινή ανάρτησή του προκάλεσε και πάλι το... μουσουλμανικό αίσθημα.
Το off στο βίντεο της τηλεκριτικής σημαίνει κι άλλο κρυμμένο μυστικό, καθώς η ΚΕΔ δεν δημοσιοποιεί διαλόγους του VAR, συναντήσεις με παράγοντες, ενώ έκανε πίσω και στη δημόσια αναγγελία των αποφάσεων