Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητική αφιέρωση κάνει η Celine Dion για τη μητέρα της

Συγκινητική αφιέρωση κάνει η Celine Dion για τη μητέρα της

Σε συγκινητικές δηλώσεις προχώρησε η διάσημη τραγουδίστρια, οι οποίες αφορούσαν τον θάνατο της μητέρας της

Η Celine Dion πήρε κάποιο χρόνο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Μαϊάμι, Φλόριντα, για να μοιραστεί κάποιες αναμνήσεις από τη μητέρα της, Thérèse Tanguay Dion, από τη σκηνή στο American Airlines Arena.

Δήλωση

«Είμαι πολύ σίγουρη ότι ακούσατε τα νέα για τη μέρα μου, ότι πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί», δήλωσε η Celine στο πλήθος, σύμφωνα με τα αποσπάσματα της συναυλίας που έλαβε η TMZ. «Αλλά είμαι εντάξει». «Η μαμά μου ήταν 92 ετών. Ήταν άρρωστη για αρκετό καιρό. Και  ξέραμε ότι δε θα ήταν μαζί μας  για πολύ ακόμα», συνεχίζει η Celine.

«Πριν από δύο ημέρες, λάβαμε μια κλήση από τις νοσοκόμες που την φρόντιζαν τόσο καλά, λέγοντας ότι σύντομα θα έρθειη ώρα της. Πολύ σύντομα. Έτσι, χθες το βράδυ, πέρασα χρόνο με τους αδελφούς και τις αδελφές μου στο Μόντρεαλ και πέρασα το βράδυ στο κρεβάτι της».

«Είπαμε ιστορίες. Τραγουδίσαμε τραγούδια. Αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλο. Και είπαμε τα αποχαιρετιστήρια μας», δήλωσε η Celine για τη συναισθηματική νύχτα. «Είμαστε πολύ σίγουροι ότι η μαμά μας περίμενε να είμαστε όλοι μαζί πριν φύγει».

Η 51χρονη τραγουδίστρια από τον Καναδά μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα στη μαμά της στο Instagram την Παρασκευή, επιβεβαιώνοντας ότι η περιοδεία της θα συνεχιστεί μετά τον θάνατο θάνατο της μητέρας της την Πέμπτη.

Η αφιέρωση

«Σε αγαπάμε τόσο πολύ … Σου αφιερώνουμε το αποψινό show και θα σου τραγουδήσω με όλη μου την καρδιά. Με αγάπη, Céline,» έγραψε η τραγουδίστρια, μοιράζοντας μια ασπρόμαυρη οικογενειακή φωτογραφία.

Η Thérèse πέθανε την Πέμπτη στην ηλικία των 92 ετών μετά από μηνιαίες καταπτώσεις στην υγεία της, ανέφερε η ET και η TMZ. Ο πατέρας της Celine, Adhémar Dion, πέθανε στην ηλικία των 80 ετών το 2003.

Ο θάνατος της Thérèse έπεσε την τέταρτη επέτειο από το θάνατο του αδελφού της Dion, Ντάνιελ, και λίγες μέρες μετά την ίδια επέτειο του θανάτου του από τον καρκίνο του συζύγου της René Angélil.

Δήλωσε πώς ήταν να χάνει 2 τόσο κοντινά της άτομα με διαφορά μιάς εβδομάδας, τον αδελφό της σε ηλικία 59 ετών και τον σύζηγό της σε ηλικία 73 ετών μέσα στην ίδια χρονιά το 2016.

Celine Dion
Η Céline Dion αποτίει φόρο τιμής στον τελευταίο σύζυγο René Angélil  «Ο Ρενέ συνόδευσε τον αδερφό μου, ήταν τέλεια », είπε. «Τον πήρε κάτω από τα φτερά του και είπε: Ξέρετε, θα τον φροντίσω καλά ».
Η τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On» πρόσθεσε ότι ο θάνατος του αδελφού της ήταν «σκληρός» για τη μητέρα της, η οποία είπε ότι δεν θα ήταν σε θέση να πεθάνει γαλήνια γνωρίζοντας ότι είχε αφήσει πίσω της έναν γιο που ήταν άρρωστος.
«Είπα, Ξέρεις κάτι μητέρα; Τον γέννησες και του το πήρες πίσω. Πήρες το χέρι του από την αρχή μέχρι το τέλος», είπε, περιγράφοντας τη μητέρα της ως «πολύ, πολύ ισχυρό άτομο». Ως απόδειξη της δύναμης της μητέρας των 14 παιδιών, η Celine πρόσθεσε: «Ακριβώς για να σας δώσω ένα παράδειγμα, ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να έχει παιδιά!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024