Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια απολογούνται

Αυτά τα ζώδια απολογούνται

Η απολογία από αυτά τα ζώδια είναι κάτι που συμβαίνει όταν δε θέλουν να υπάρχει ένταση και συναισθηματική πίεση

Το ότι ζητάνε συγγνώμη, δε σημαίνει ότι δεν έχουν εγωισμό ή ότι θα νιώσουν λιγότερο περήφανα για τον εαυτό τους τα συγκεκριμένα ζώδια. Για αυτά κάποιες φορές η όποια απολογία μπορεί να γίνεται και για ψυχολογικό χειρισμό.

Καρκίνος

Μπορεί να παραστήσει για λίγο το θύμα, να ξεκινήσει τις κλάψες προσπαθώντας να δικαιολογήσει την δική του θέση, παριστάνοντας για λίγο ότι ο ίδιος είναι ο αδικημένος…! Όταν όμως φτάσει ο κόμπος στο χτένι (και αυτό θα συμβεί όταν τον κάνεις εσύ από την πλευρά σου να καταλάβει ότι σε αδίκησε), τότε θα βυθιστεί σε μελαγχολία και θα ψάχνει να βρει τρόπο για να κερδίσει το χαμένο έδαφος…

Μην παραξενευτείς λοιπόν αν τον δεις να κλαίει και να εκλιπαρεί για τη συγνώμη σου, αν σε ταράξει με μηνύματα, γράμματα και με γλυκές, τρυφερές πράξεις, προκειμένου να τον συγχωρέσεις! Ένας Καρκίνος δεν θέλει να πληγώνει τα άτομα που αγαπά, ακόμα κι αν άθελά του δεν σου φέρθηκε όπως θα έπρεπε, αυτό θα το αναγνωρίσει και θα δώσει τον αγώνα του για να επανορθώσει.

Λέων

Είτε φταίει είτε δεν φταίει, ο Λέοντας είναι αμετανόητος και δεν παραδέχεται τα λάθη του, ακόμα και όταν ξέρει ότι φταίει! Θα βρει αρκετές δικαιολογίες στον εαυτό του, προκειμένου να πειστεί ότι είχε δίκιο, και φυσικά δεν πρόκειται να ρίξει τα μούτρα του και να κάνει το πρώτο βήμα, ακόμα και αν ο ίδιος φταίει που έγιναν όλα «θάλασσα» μεταξύ σας.

Μην ξεχνάς ότι είναι αρκετά εγωιστής για να ομολογήσει τα σφάλματά του, για να παραδεχτεί τα πάθη του και για να ομολογήσει τις αμαρτίες του. Για έναν Λέοντα πάντα κάποιος άλλος φταίει και μάλιστα, με τα λόγια του μπορεί να σε πείσει κιόλας ότι φταις εσύ, έστω και να το φταίξιμο είναι αποκλειστικά δικό του!

Ωστόσο, για να μην τον αδικούμε κιόλας, μπορεί να μην παραδέχεται ευθέως τα σφάλματά του, μπορεί να μην ζητά εύκολα συγνώμη, αλλά όταν έχει κάνει την «λαδιά» του, τότε θα σου στείλει λουλούδια, θα σου κάνει δωράκια και θα σε αποθεώσει, προκειμένου και πάλι να σε κερδίσει.

Παρθένος

Ο λογικός και πρακτικός Παρθένος ξέρει πολύ καλά ποια είναι τα πάθη του, τα λάθη του και οι αδυναμίες του. Αναγνωρίζει στον εαυτό του πού έφταιξε και προσπαθεί να φέρεται με δίκαιο τρόπο στους ανθρώπους που αγαπά.

Αν λοιπόν προέκυψε κάποιο θέμα μεταξύ σας και δεν σου φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο, τότε να ξέρεις ότι το λάθος του θα το καταλάβει και θα βρει τον τρόπο να επανορθώσει για αυτό. Μπορεί να περάσει καιρός μέχρι να σε προσεγγίσει και πάλι, γιατί θα αισθάνεται άσχημα για αυτό, όμως ναι, θα έρθει η ώρα, που θα παραδεχτεί το σφάλμα του!

Αν η παρουσία σου στη ζωή του Παρθένου είναι απαραίτητη, τότε θα αποκαταστήσει το άσχημο κλίμα και θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει κοντά του. Αν όμως, αισθάνεται από την πλευρά του αδυναμία και πιστεύει ότι αυτό το λάθος μπορεί να το επαναλάβει, τότε θα σου ζητήσει συγνώμη και θα μείνει μακριά σου, απλά γιατί δεν θα θέλει να σε πληγώσει ξανά.

Πηγή: my.astro.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024