Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάντα περιποιημένη, ακόμα και μέσα στο σπίτι

Πάντα περιποιημένη, ακόμα και μέσα στο σπίτι

Όλοι οι άνδρες θέλουν στο πλευρό τους περιποιημένες συντρόφους. Τόσο στις κοινωνικές εξόδους, όσο και μέσα στο σπίτι, οι άνδρες προσέχουν πάντα τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους και καμαρώνουν όταν εκείνη είναι προσεγμένη

Όλοι οι άνδρες θέλουν στο πλευρό τους περιποιημένες συντρόφους. Τόσο στις κοινωνικές εξόδους, όσο και μέσα στο σπίτι, οι άνδρες προσέχουν πάντα τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους και καμαρώνουν όταν εκείνη είναι προσεγμένη.

Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι δεν κοιτάει σε τι κατάσταση είναι τα μαλλιά σας, τα νύχια σας, αν έχετε αλλάξει κάτι πάνω σας εκείνος όμως χωρίς πολλές φορές να μπορεί να εντοπίσει τι κάνατε, παίρνει μια γενικότερη αίσθηση για το τι γυναίκα έχει δίπλα του.

Δεν είναι ηλίθιοι οι άντρες, έχουν αντίληψη. Και σας πληροφορώ πως όπως μπορεί να κοιτάξει μια γυναίκα στο δρόμο και να μην ξέρει ακριβώς τι τον ελκύει, έτσι θα κοιτάξει κι εσάς και δε θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας αν του αρέσετε.

Δεν έχει σημασία αν θα καταλάβει ότι κάνατε balayage. Σημασία έχει ότι θα καταλάβει ότι είστε όμορφη και περιποιημένη.

Γιατί δεν έχετε δικαιολογία: Ακόμη και μέσα στο σπίτι, μπορείτε να είστε αξιοπρεπείς. Να έχετε προσεγμένη εμφάνιση, όχι κάτι ιδιαίτερο, απλά να μην είστε απεριποίητη και θαμπή. Δεν εννοώ να φοράτε κραγιόν και μπριγιάν για να πλύνετε τα πιάτα, εννοώ να έχετε ένα look που να μην τον κάνει να σας βλέπει με τα κλάμερ στο κεφάλι, με σκισμένα ρούχα και γελοίες παντόφλες. Είπαμε, άλλο η οικειότητα άλλο η ισοπέδωση.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024