Όλοι οι άνδρες θέλουν στο πλευρό τους περιποιημένες συντρόφους. Τόσο στις κοινωνικές εξόδους, όσο και μέσα στο σπίτι, οι άνδρες προσέχουν πάντα τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους και καμαρώνουν όταν εκείνη είναι προσεγμένη.

Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι δεν κοιτάει σε τι κατάσταση είναι τα μαλλιά σας, τα νύχια σας, αν έχετε αλλάξει κάτι πάνω σας εκείνος όμως χωρίς πολλές φορές να μπορεί να εντοπίσει τι κάνατε, παίρνει μια γενικότερη αίσθηση για το τι γυναίκα έχει δίπλα του.

Δεν είναι ηλίθιοι οι άντρες, έχουν αντίληψη. Και σας πληροφορώ πως όπως μπορεί να κοιτάξει μια γυναίκα στο δρόμο και να μην ξέρει ακριβώς τι τον ελκύει, έτσι θα κοιτάξει κι εσάς και δε θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας αν του αρέσετε.

Δεν έχει σημασία αν θα καταλάβει ότι κάνατε balayage. Σημασία έχει ότι θα καταλάβει ότι είστε όμορφη και περιποιημένη.

Γιατί δεν έχετε δικαιολογία: Ακόμη και μέσα στο σπίτι, μπορείτε να είστε αξιοπρεπείς. Να έχετε προσεγμένη εμφάνιση, όχι κάτι ιδιαίτερο, απλά να μην είστε απεριποίητη και θαμπή. Δεν εννοώ να φοράτε κραγιόν και μπριγιάν για να πλύνετε τα πιάτα, εννοώ να έχετε ένα look που να μην τον κάνει να σας βλέπει με τα κλάμερ στο κεφάλι, με σκισμένα ρούχα και γελοίες παντόφλες. Είπαμε, άλλο η οικειότητα άλλο η ισοπέδωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr