Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Βαρθακούρης : Τσακώθηκε στον αέρα με ρεπόρτερ

Χάρης Βαρθακούρης : Τσακώθηκε στον αέρα με ρεπόρτερ

O Χάρης Βαρθακούρης παραχώρησε μία μάλλον... επεισοδιακή συνέντευξη

Μια επεισοδιακή συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έγινε viral αρκετές φορές φέτος μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα, λόγω του Globetrotters, θέλει όπως φαίνεται να συνεχίσει να το κάνει.

Ο Χάρης Βαρθακούρης κάνει live κάθε Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί τον συνάντησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου και τον ρώτησε μεταξύ άλλων ποιο είναι το τραγούδι που τραγουδάει και γίνεται από κάτω χαμός.

Το «βράδια αξημέρωτα» του είπε εκείνος.

Τότε, ο ρεπόρτερ το μπέρδεψε με το τραγούδι ενός άλλου καλλιτέχνη κι έγινε ο χαμός.

«Τι μούτζα μου έριξες τώρα, ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσες να μου πεις, έχει ανέβει η θερμοκρασία στα ύψη», του είπε ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων.

Έγινε το έλα να δεις!

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε επίσης για την εμπειρία στο Globetrotters, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει μαζί με τη σύζυγο του Αντελίνα .ενώ πρόδωσε εάν θα τον δούμε στην παρουσίαση του Big Brother.

“To 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

“Χάρηκα που κόσμος, που δεν με ήξερε, με ανακάλυψε μέσα από το Globetrotters. Δεν έδειξα κάτι για το οποίο μετανιώνω ή ντρέπομαι. Μπορεί στην αρχή να είδα τον εαυτό μου να καυγαδίζει και λίγο να με αναστάτωσε αυτό αλλά ήταν θέμα 2 – 3 επεισοδίων να το συνηθίσω”.

Όσον αφορά στο κομμάτι της τηλεόρασης, παραδέχθηκε πως “υπάρχουν σαφώς τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είναι μυστικό, δεν έχουμε αρνηθεί καμία. Ακόμα είναι όμως όλες υπό εξέταση”.

Όταν ο Χάρης Βαρθακούρης ρωτήθηκε για τα σενάρια που τον θέλουν στο τιμόνι της παρουσίασης του “Big Brother”, ο τραγουδιστής σημείωσε πως “δεν μπορώ να πω ότι είναι επίσημη η πρόταση. Δηλαδή δεν ήρθε το κανάλι να μου πει, Χάρη σε θέλουμε”!

Σχετικά, δε, με το ενδεχόμενο να βρεθεί μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι ο τραγουδιστής δήλωσε πως “η παρτενέρ θα είχε νόημα να έχει την εμπειρία του ζωντανού, δεν ξέρω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αυτή την εμπειρία. Ξέρω ότι ήταν κριτής στο GNTM, μια εκπομπή η οποία δεν απευθύνεται σε μένα”.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024