Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλέων Γρηγοριάδης: O Γεωργούλης θα πάρει ψίχουλα από το show

Κλέων Γρηγοριάδης: O Γεωργούλης θα πάρει ψίχουλα από το show

«Ένας ευρωβουλευτής βγάζει πολύ περισσότερα από τα ψίχουλα που παίρνει ένας κριτής», είπε ο ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολιάζοντας την συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στην κριτική επιτροπή τηλεοπτικού show.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ζήτησε το περασμένο καλοκαίρι από τους έλληνες ψηφοφόρους τη θέση του ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις. Ο κύριος Γεωργούλης ταυτόχρονα όπως έγινε γνωστό, θα είναι και ένας από τους κριτές της επιτροπής τηλεοπτικού show.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αξύριστα Πηγούνια» στο θέατρο Από Μηχανής και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί.

Ο ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25 σχολίασε, μεταξύ άλλων, την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αυτή τη σεζόν, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης θα είναι και πάλι ένας εκ των τεσσάρων κριτών στο σόου μεταμφιέσεων.

«Ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία. Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κλέων Γρηγοριάδης.

«Είναι αστείος ο συσχετισμός δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα.

Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός και βουλευτής με το κίνημα του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Κλέων Γρηγοριάδης για τον Αλέξη Γεωργούλη:

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024