Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να του πεις ότι θες να κάνετε μόνο κρεβάτι

Πώς να του πεις ότι θες να κάνετε μόνο κρεβάτι

Δε θέλουν όλοι σεξ με συναίσθημα. Ειδικά στην εποχή μας, το casual sex είναι κάτι τόσο συνηθισμένο που οι σχέσεις σπανίζουν

Είναι πολύ καλό να μιλάς ξεκάθαρα σε κάποιον για τα «θέλω» σου και αυτά που εσύ ποθείς. Αν δεν ταιριάζετε είναι οk όπως επίσης εντάξει είναι και να ταιριάζετε. Το να λες ψέματα σε κάποιον όμως που νιώθει συναισθήματα, δεν είναι σωστό.

Ξεκαθάρισέ το

Πες του από την αρχή ότι δε θες σχέση, δέσμευση ή κάτι τέτοιο έτσι ώστε να μην του κάνει εντύπωση μετά το σεξ το γεγονός ότι θα σηκωθείς και θα φύγεις επί τόπου. Μόνο έτσι θα ξέρεις τι έχεις μαζί του και θα ξέρει τι θα έχει μαζί σου. Ούτε ρομαντικοποιήσεις, ούτε εξιδανικεύσεις, ούτε σενάρια για το μέλλον με γάμους και παιδιά.

Σε περίπτωση που συμφωνήσετε θα πρέπει να θέσετε ορισμένους κανόνες, όπως τα μέτρα προφύλαξης, πόσο συχνά θα βλέπετε ο ένας τον άλλο και φυσικά σε ποιες δραστηριότητες θα συμμετάσχετε.

Ειλικρίνεια

Είναι πολύ χρήσιμο να πεις την αλήθεια όποια και να είναι αυτή. Το να θέλεις με χειριστικό τρόπο να κάνεις κάποιον να πιστέψει ότι τάχα θες συναίσθημα και σχέση την ίδια ώρα που απλά θέλεις σεξ και μάλιστα χωρίς συναίσθημα, χωρίς συντροφικότητα, είναι πολύ διαφορετικό.

Στην τελική άμα δε θέλετε το ίδιο μπορείς πάντα να αναζητήσεις κάποιον άλλον χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Όλο και κάποιος άλλωστε θα θέλει σεξ χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς συναισθήματα.

Προθέσεις

Το να κάνεις ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι αυτό θα είναι κάτι προσωρινό, καθιστά εύκολο για όλους να βρείτε αυτό που θέλετε. Και εσύ αν δε θέλει εκείνος το ίδιο με εσένα, να ψάξεις κάτι άλλο χωρίς να πληγώσεις συναισθηματικά κάποιον αλλά και αυτός να ξέρει ότι δε θα πρέπει να δεθεί συναισθηματικά μαζί σου.

Άλλωστε η ειλικρίνεια και η σοβαρότητα είναι χαρακτηριστικά εκείνων που θέλουν να τα έχουν καλά με τους γύρω τους. Δε χρειάζεται ούτε για ένα σεξ να στεναχωρήσεις κάποιον που μπορεί να θέλει κάτι σοβαρό και σταθερό, ούτε αυτός βέβαια μετά να σε ενοχλεί με μηνύματα λες και έχετε δεσμό.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024