ΗΠΑ : Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές επιμένουν να γίνει η δίκη Τραμπ
Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές που έχουν ταχθεί υπέρ της έναρξης της δίκης μέσα στις επόμενες ημέρες, για την καθαίρεση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασαν χθες την αντίθεσή τους σε κάθε προσπάθεια απαλλαγής του αμερικανού προέδρου από τις κατηγορίες, χωρίς την διεξαγωγή δίκης. Η Βουλή των Αντιπροσώπων που βρίσκεται υπό τον κοινοβουλευτικό έλεγχο των Δημοκρατικών αναμένεται ότι θα […]
Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές που έχουν ταχθεί υπέρ της έναρξης της δίκης μέσα στις επόμενες ημέρες, για την καθαίρεση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασαν χθες την αντίθεσή τους σε κάθε προσπάθεια απαλλαγής του αμερικανού προέδρου από τις κατηγορίες, χωρίς την διεξαγωγή δίκης.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων που βρίσκεται υπό τον κοινοβουλευτικό έλεγχο των Δημοκρατικών αναμένεται ότι θα αποστείλει τις κατηγορίες στην Γερουσία μέσα στην εβδομάδα.
Ωστόσο, ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στο ίδιο νομοθετικό σώμα Μιτς ΜακΚόνελ έχει υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει στην αθώωση του προέδρου Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε την Κυριακή να έχει αλλάξει την θέση του για το πως πρέπει να προχωρήσει η Γερουσία, καθώς σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε ότι η διεξαγωγή μιας κανονικής δίκης θα προσδώσει στους Δημοκρατικούς αξιοπιστία, την οποία δεν αξίζουν.
Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι υποστηρίζει την απόσυρση των κατηγοριών χωρίς την διεξαγωγή δίκης.
“Σχεδόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον,” μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών για μία πρόταση απόσυρσης των κατηγοριών που έχει απαγγείλει η Βουλή των Αντιπροσώπων, δήλωσε χθες ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ρόι Μπλαντ.
- PlayStation: Η Laufey παίρνει τη σκυτάλη από τον Kratos στο νέο God of War
- «Δυο μαύρα πουκάμισα»: H νέα δραματική σειρά του MEGA
- ΠΑΣΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις από τον Ανδρουλάκη στο Πολιτικό Συμβούλιο – Οι 13 «περιφερειάρχες» ενόψει εκλογών και οι «κύκλοι πολιτικής»
- Μια αλήθεια πάντα πολιτική
- Δάνεια νόμου Κατσέλη: Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου – Ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες
- Με πυξίδα την προσφορά: Η doValue Greece δίπλα στις κοινότητες της Τήλου και της Νισύρου







