Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα κτηνωδία - Ανεγκέφαλοι κρέμασαν σκύλο από δέντρο

Νέα κτηνωδία – Ανεγκέφαλοι κρέμασαν σκύλο από δέντρο

Αποκρουστική ήταν η εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι του χωριού Ρίζες Τεγέας, καθώς ανεγκέφαλοι κρέμασαν σκύλο από δέντρο

Αποκρουστική ήταν η εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι του χωριού Ρίζες Τεγέας, καθώς ανεγκέφαλοι κρέμασαν σκύλο από δέντρο. Ο σκύλος βρέθηκε από πολίτη σε περιοχή του χωριού.

Όπως καταγγέλλει ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, τα κρούσματα βαρβαρότητας εναντίον των ζώων -τα οποία αποτελούν ντροπή για το ανθρώπινο είδος-  το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί, καθώς σε διάστημα δυο μηνών περίπου είναι το τρίτο κρούσμα.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης

«Είναι η Ελλάδα πολιτισμικά, 50 χρόνια πίσω;

Δεν έχουν τέλος οι κτηνωδίες . Ακόμα ένας σκύλος εξοντώθηκε με βάναυσο τρόπο …

Ο σκύλος βρέθηκε σήμερα από πολίτη σε περιοχή του χωριού Ρίζες Τεγέας ήταν κρεμασμένο με σύρμα από το δέντρο.

Η εικόνα που αντίκρισαν όλοι ήταν αποκρουστική! Κάποιο νοσηρό μυαλό είχε προχωρήσει σε μία ακόμα αποτρόπαια πράξη εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου. Δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι μπορεί κάποιος του… είδους του, να προβαίνει σε τέτοιες αγριότητες. Να μπορεί να αφαιρεί μια ζωή, ακόμη και ζώου κατά αυτόν τον τρόπο.

Αποτελεί χρέος σε όποιον αισθάνεται πολίτης του νομού να προσφύγει στην Αστυνομία και να την πληροφορήσει αν γνωρίζει τους δράστες, ενώ κι εκείνη από την πλευρά της θα πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, ώστε να βρεθούν.

Θα αναμένουμε ότι θα διεξαχθούν σοβαρές έρευνες και να ανευρεθούν οι υπεύθυνοι για αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Τα κρούσματα βαρβαρότητας εναντίον των ζώων το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί, σε διάστημα δυο μηνών περίπου είναι το τρίτο κρούσμα, γεγονός το οποίο πρέπει να κινητοποιήσει όχι μόνο τους φιλόζωους, αλλά και κάθε πολίτη. Θα πρέπει όλοι μας να καταδικάσουμε το νέο περιστατικό, για ακόμη μία φορά, σημειώνοντας πως τέτοια περιστατικά μάς υποτιμούν και μας διασύρουν ως πολίτες. Ο κόσμος θα πρέπει να συνεργαστεί για να αντιμετωπισθούν ριζικά αυτές οι απαράδεκτες καταστάσεις και να τιμωρούνται παραδειγματικά οι ενεχόμενοι σ’ αυτές».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024