
Λίτσα Πατέρα: Προέβλεψε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα έκανε τις ημερήσιες προβλέψεις της, αλλά προέβλεψε και για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα έκανε τις ημερήσιες προβλέψεις της, αλλά προέβλεψε και για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Άρωμα… γυναίκας το 2020
Συγκεκριμένα η Λίτσα Πατέρα δήλωσε ότι το 2020 είναι έτος γυναίκας, είναι μια χρονιά σαφώς φεμινιστική και έτσι δεν αποκλείει να επικρατήσει τελικά μια γυναίκα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Πρόσθεσε ότι η έκλειψη της Σελήνης που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο και η αντίστοιχη πάλι στον Καρκίνο που θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2020 δίνουν αυτή τη διάσταση θηλυκής κυριαρχίας στο έτος που μόλις αρχίσαμε να διανύουμε.
Η γνωστή αστρολόγος συνηθίζει να συνδέει τις αστρολογικές προβλέψεις με μεγάλα γεγονότα, πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, ακόμα και με φυσικά φαινόμενα.
- Μεντιλίμπαρ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα – Σπουδαίος προπονητής ο Μπαρτζώκας»
- Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι στους Μανιάκους – Τραυματίστηκε 15χρονος
- Ο Τραμπ λέει ότι «αποδεκάτισε» το Ιράν — αλλά το «αποδεκατίζω» δεν σημαίνει αυτό που εννοεί ακριβώς
- Η σπάνια ευκαιρία που δίνει στη Ρωσία και την Κίνα ο πόλεμος στο Ιράν
- Πανσερραϊκός – ΑΕΛ Novibet 1-1: «Χρυσός» βαθμός για τους Σερραίους με πέναλτι στο 90+9′!
- Η Γερμανία ξανά στα… όπλα – Τι σημαίνει αυτό για την Ευρώπη;




