
Γιαννόπουλος: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για λάθη»
Ο Χάρης Γιαννόπουλος, ενόψει του αυριανού ματς της ΑΕΚ με την Μπαντιρμά, τόνισε ότι η Ένωση δεν έχει περιθώριο για ήττα αν θέλει να βγει πρώτη.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπαντιρμά για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε ότι μετά την ήττα από την Αντβέρπ δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη για την ομάδα αν θέλει να βγει πρώτη στον όμιλο.
Παράλληλα ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε και στην απώλεια του Σαντ – Ρος, χαρακτηρίζοντας τον Κουβανό τον πολυτιμότερο παίκτη της Ένωσης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος:
«Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας γιατί έφυγε ένας σημαντικός παίκτης, ο πολυτιμότερος παίκτης μας. Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να είμαστε καλύτεροι για να κρύψουμε το κενό.
Πλέον δεν έχουμε περιθώρια για λάθη από τη στιγμή που κάναμε την ήττα στο Βέλγιο πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να είμαστε πρώτοι».
Για την ήττα και την εικόνα κόντρα στην Άντβερπ: «Ήταν λίγο και ψυχολογικά και σωματικά, δεν ήμασταν έτσι όπως θα έπρεπε. Δεν είναι δικαιολογία.
Είμαστε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μας αρέσει η πίεση. Ήταν ένα λάθος που είχαμε να το κάνουμε δύο μήνες. Ήταν απλά μια κακή μέρα. Έτυχε ένα παιχνίδι και ήρθαν έτσι τα πράγματα».
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου



