Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα ο Κύπριος ΥΠΕΞ - Συναντήσεις με ΠτΔ, Μητσοτάκη και Δένδια

Στην Αθήνα ο Κύπριος ΥΠΕΞ – Συναντήσεις με ΠτΔ, Μητσοτάκη και Δένδια

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του στις 12:00 μμ κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, καθώς και ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στην Ελλάδα.

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του στις 12:00 μμ κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, καθώς και ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, θα υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία μεταξύ των δύο Υπουργείων Εξωτερικών. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στις 15:00 ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκοπή Παυλόπουλο ενώ στις 17:30 θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024