Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Κ17 του Πανιώνιου η αντίστοιχη του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε με σκορ 5-0 και αύξησε τη διαφορά της από τον δεύτερο Αστέρα στους έξι βαθμούς.
Ότι ήθελε έκανε απέναντι στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός Κ17. Οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν αναιμική αντίσταση απέναντι στους «κυανέρυθρους» και έφτασαν σε μια άνετη νίκη με σκορ 5-0.
Ο Σταμούλης άνοιξε το σκορ στο 4’, για να ακολουθήσει ο Λιάτσος με δύο τέρματα στο 20’ και στο 26’, διαμορφώνοντας το 3-0 και δίνοντας πρόωρο τέλος στο παιχνίδι.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το δείκτη του σκορ στο 4-0 μετά από αυτογκόλ των «κυανέρυθρων», για να έρθει στο 78ο λεπτό ο Χρονακόπουλος και να «γράψει» το τελικό 5-0.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε το σύνολο του Δημήτρη Μαυρογενίδη να παίρνει τους τρεις βαθμούς και αύξησε τη διαφορά της στο +6 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης με ματς παραπάνω.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.