Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράουτινς: «Τιμή να δουλέψεις για τον Πιτίνο»

Ράουτινς: «Τιμή να δουλέψεις για τον Πιτίνο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Καναδός γκαρντ, ο οποίος κατέφθασε το μεσημέρι της Κυριακής (21/1) στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στο «τριφύλλι»

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Άντι Ράουτινς. Ο Καναδός γκαρντ έδωσε τα χέρια με το «τριφύλλι» για την έναρξη της συνεργασίας τους και πήρε το αεροπλάνο για Ελλάδα με σκοπό να ενσωματωθεί άμεσα στο «πράσινο» σύνολο.

Κατά την άφιξή του στη χώρα μας, ο 33χρονος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πρασίνων», μέσα από τις οποίες στάθηκε στην πλούσια ιστορία του συλλόγου, στον Ρικ Πιτίνο, αλλά και στην ιδιαίτερη φιλία του με τον Γουέσλι Τζόνσον.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πολύ πλούσια ιστορία, με κόσμο, μια ομάδα που ήταν του κόουτς Ομπράντοβιτς, που έχουν παίξει πολλοί μεγάλοι αστέρες», ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε:

Για τη συνεργασία του με τον Ρικ Πιτίνο: «Τον έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές στο κολεγιακό, είναι πολύ σημαντικό ότι είναι προπονητής αυτής της ομάδας. Είναι τιμή να δουλέψεις για αυτόν».

Όσο για τη φιλία του με τον Γουέσλι Τζόνσον, σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι είναι στην ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά τι έχει ο Παναθηναϊκός και ανυπομονώ να βοηθήσω».

Μάλιστα, ο Καναδός ρώτησε αν μπορεί να προπονηθεί ακόμη και σήμερα, παρά το πολύωρο ταξίδι του, ενδεικτικό της… όρεξης του για δουλειά.

Πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα εξετάσουν την κατάστασή του, προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και να προσφέρει ακόμη μια λύση στα σχέδια του Ρικ Πιτίνο.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024