ΑΕΚ: Με 4-3-3 και Ολιβέιρα στον πάγκο (pic)
Δείτε την ενδεκάδα του Μάσιμο Καρέρα για το ντέρμπι της Τούμπας.
Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα ξεκινήσει βασικός τελικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Μάσιμο Καρέρα να αφήνει τον Πορτογάλο στον πάγκο.
Ο Μάρκο Λιβάγια θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Βέρντε πήρε φανέλα βασικού ενώ στο αρχικό σχήμα βρίσκεται και ο Ανελ Σαμπανάτζοβιτς με τον Ιταλό τεχνικό να επιλέγει για πρώτη φορά το 4-3-3.
Δείτε αναλυτικά την 11άδα: Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκης δεξιά, Χουλτ αριστερά στην άμυνα και Βράνιες – Τσιγκρίνσκι στα στόπερ.
Στο κέντρο η τριάδα αποτελείται από τους Σιμόες σε ρόλο κόφτη, Κρίστιτσιτς – Σαμπανάτζοβιτς μπροστά του, με τους Μάνταλος αριστερά, Βέρντε δεξιά και τον Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης.
- Την επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Βοιωτία θέλει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
- Γαλλία: Δύο βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη – Συνελήφθη η μητέρα τους
- Βουλή: Κρεσέντο Λαζαρίδη κατά ΠΑΣΟΚ – Θυμήθηκε τον Τσοχατζόπουλο για να αποφύγει τις νέες αποκαλύψεις
- Οι επιλογές του Χίφι για το καλοκαίρι – Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του στην Παρί (vids)
- Τα νέα φάρμακα αδυνατίσματος φέρνουν αποτελέσματα αλλά και αναπάντητα ερωτήματα
- Βίντεο ντοκουμέντα από την σπείρα που «άνοιγε» σπίτια και οχήματα και έκλεβε με την μέθοδο της απασχόλησης

