
Το ενδιαφέρον Τραμπ για το «νησί του Ωνάση»
Η ερώτηση του Τραμπ για «το νησί του Ωνάση» που έφερε σε αμηχανία τον έλληνα πρωθυπουργό.
«Τι γίνεται με το νησί του Ωνάση;» ήταν μία από τις απρόσμενες ερωτήσεις του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ που έφερε σε αμηχανία τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.
Εκεί που η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης, «ήταν όταν (ο Τραμπ) ρώτησε τον πρωθυπουργό τι γίνεται με το νησί του Ωνάση. Εννοούσε προφανώς τον Σκορπιό.»
«Ο πρωθυπουργός του απάντησε ότι το έχει αγοράσει ένας ρώσος ολιγάρχης και επιχειρεί κατασκευές πάνω του» μεταδίδει ο Βηματοδότης.
Δεν έχει μετανάστες;
Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα πάντα με όσα μεταφέρει ο Βηματοδότης, το πράγμα έγινε καλύτερο, αφού ο Τραμπ ήθελε και άλλες πληροφορίες για το ζήτημα.
«’Μετανάστες δεν έχει εκεί;’ ξαναρώτησε ο Τραμπ. ‘Όχι’ του απάντησε ο δικός μας, ‘είναι στη δυτική πλευρά της χώρας, στο Ιόνιο και όχι στο Αιγαίο’».
«Και ευτυχώς», σχολιάζει εύστοχα ο Βηματοδότης, «σταμάτησε εκεί η συζήτηση γιατί ένα Θεός ξέρει τι άλλο θα έλεγε αν συνέχιζε….»
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Από κάπνισμα μελισσών η φωτιά στο λόφο της Φιλοθέης – Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι

