Ο αμερικανός τραγουδιστής – τραγουδοποιός Φρανκ Όσιαν (Frank Ocean) είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Prada και πρωταγωνιστής της καμπάνιας για την ανδρική συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του θρυλικού ιταλικού brand.

Για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του οίκου Prada ο Φρανκ Όσιαν, ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ και ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος, Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, φωτογραφήθηκαν από τον Ντέβιντ Σιμς.

Ο Φρανκ Όσιαν είναι φανατικός οπαδός του οίκου, αφού φόρεσε τζάκετ Prada στο Met Gala, με τα οποία φωτογραφήθηκε για τα περιοδικά Vogue και W.

Σύμφωνα με τον οίκο μόδας, κάθε ένας από αυτούς τους σύγχρονους δημιουργούς ενσαρκώνει μια ενιαία ταυτότητα του άνδρα Prada.

«Καθώς και οι τρεις χρησιμοποιούν λέξεις για να ορίσουν τον εαυτό τους, από τους στίχους ενός τραγουδιού έως τα λόγια ενός σεναρίου, το brand Prada χρησιμοποιεί λέξεις για να επαναπροσδιορίσει μια εικόνα και τελικά να ορίσει το απροσδιόριστο.

Για το λόγο αυτό, στις φωτογραφίες της καμπάνιας είναι ενσωματωμένα ακρωνύμια εμπνευσμένα από αφηρημένες ιδέες, σκέψεις και ιδέες» αναφέρει σχετικά για τη νέα του συνεργασία ο διάσημος οίκος μόδας.

Οι Όσιαν, Μπάτλερ και Ρεφν, οι οποίοι φορούν ρούχα από την ανδρική συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 Prada, φωτογραφήθηκαν στο Λος Άντζελες.

Η συγκεκριμένη κολεξιόν παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Μουσείο Minsheng Art Wharf στη Σαγκάη της Κίνας τον περασμένο Ιούνιο, μία πόλη που επιλέχθηκε από τον ιταλικό οίκο για να αντιπροσωπεύσει ένα όραμα για ένα αισιόδοξο μέλλον, το οποίο, όπως διευκρινίζει το brand έχει από τότε προσεγγιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας