Τεράστιος βράχος έπεσε σε σπίτι στο Ηράκλειο [εικόνες]
Σύμφωνα με το neakriti.gr,ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος που μερικοί νόμιζαν πως πρόκειται για σεισμό.
Τον τρόμο με τα μάτια τους είδαν οι κάτοικοι στα Πιτσίδια του νομού Ηρακλείου Κρήτης, μετά την αποκόλληση τεράστιου βράχου, ο οποίος έπεσε σε υπόστεγο ακριβώς δίπλα από την πόρτα του σπιτιού τους.
Ειδικότερα, ζευγάρι γλίτωσε τα χειρότερα καθώς 15 περίπου λεπτά νωρίτερα, η γυναίκα και ο σύζυγος της που βρίσκονταν στο υπόστεγο στο οποίο καρφώθηκε ο μεγάλος βράχος άνω των 2,5 μέτρων, έφυγε από τον χώρο προκειμένου να μεταβούν σε κηδεία στο χωριό.
Σύμφωνα με το neakriti.gr,ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος που μερικοί νόμιζαν πως πρόκειται για σεισμό.
Το υπόστεγο προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα αντίκες καθώς και σε μηχανή καθώς και σε άλλα 2 οχήματα αντίκες στον εξωτερικό χώρο.
Σύμφωνα πάντα με τους τοπικούς συμβούλους στα Πιτσίδια, υπάρχει ο κίνδυνος αποκόλλησης βράχου και από άλλο σημείο, το οποίο πιθανότατα να εγκυμονεί ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους για τους κατοίκους του χωριού.
- Οδηγός ταξί απείλησε 17χρονους που αρνήθηκαν να πληρώσουν διπλάσιο κόμιστρο
- Φωτιές: Συνολικά 20 συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια τις πρώτες πέντε ημέρες του Ιουλίου
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα ανοίξουν τα καταστήματα
- ESA: Η Μεσόγειος βάφτηκε… «κόκκινη» – Τα θαλάσσια κύματα «καύσωνα»
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο




