
Επαφές Αγγελοπούλου με πρέσβεις για το Ελλάδα 2021
Τον πρώτο κύκλο επαφών με πρέσβεις που ζήτησαν να ενημερωθούν για το έργο της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", ολοκλήρωσε σήμερα η πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.
Τον πρώτο κύκλο επαφών με πρέσβεις που ζήτησαν να ενημερωθούν για το έργο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, ολοκλήρωσε σήμερα η πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.
Σύμφωνα με ανάρτησή της στο twitter η κ. Αγγελοπούλου, μετά τους Πρέσβεις του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και της Ρωσίας συναντήθηκε σήμερα και με τον Πρέσβη της Τουρκίας.
Σήμερα, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών με Πρέσβεις που ζήτησαν να ενημερωθούν για το έργο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”. Μετά τους Πρέσβεις Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας συναντήθηκα σήμερα και με τον Πρέσβη της Τουρκίας. pic.twitter.com/TeyPUgmlJ1
— Gianna Angelopoulos (@GAngelopoulou) January 10, 2020
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο

