
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν
Απίστευτη η ομοιότητα του Τιμοτέ Σαλαμέ με τον θρύλο της φολκ και της ροκ.
Από τον ρόλο του στο «Call Me By Your Name», που τον έκανε διάσημο, μέχρι σήμερα ο Τιμοτέ Σαλαμέ κάνει την μια επιτυχία μετά την άλλη και τώρα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία για την ζωή του Μπομπ Ντίλαν.
Ο 24χρονος ηθοποιός επιλέχθηκε για να υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν στην καινούργια βιογραφική ταινία για τον τραγουδιστή «Going Electric».
Άλλωστε ο νεαρός γόης πολλές φορές μοιάζει να τον μιμείται σε ρούχα και μαλλιά.
Ο Σαλαμέ ήδη μετρά στο βιογραφικό του ρόλους σε διάσημες και βραβευμένες ταινίες, όπως τα «Lady Bird», «Beautiful Boy» και το πρόσφατο «Little Women», αλλά και στη σειρά «The King».
Το αντικείμενο της ταινίας
Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Μάνγκολντ, γνωστός και για την ταινία «Walk the Line» του 2005 που αφορούσε την ζωή του Τζόνι Κας.
Η νέα ταινία θα χρονογραφεί την πορεία του Ντίλαν που από φολκ τραγουδιστής έφτασε να γίνει παγκόσμιος ροκ θρύλος, εστιάζοντας στην αμφιλεγόμενη απόφασή του να ασχοληθεί με την ηλεκτρική κιθάρα.
Σύμφωνα με το Deadline, o Τιμοτέ Σαλαμέ έχει ήδη αρχίσει τα μαθήματα κιθάρας, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα τραγουδήσει ο ίδιος στην ταινία.
Θα συμμετέχει και ο ίδιος ο Ντίλαν στην παραγωγή της ταινίας;
Δημοσιεύματα αναφέρουν δε, πως ο Μπομπ Ντίλαν εμπλέκεται επίσης στο πρότζεκτ.
Βιογραφικές ταινίες όπου εμπλέκονται οι ίδιοι οι μουσικοί, όπως έγινε στο «Bohemian Rhapsody» με τον Μπράιαν Μέι ή στο «Rocketman» με τον Έλτον Τζον, διαγράφουν εξαιρετική κινηματογραφική πορεία.
Ο Μπομπ Ντίλαν έχει γίνει ήδη αντικείμενο των ταινιών «I’m Not There» – με πρωταγωνιστή τον Χιθ Λέτζερ – και «Don’t Look Back», καθώς και δύο ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορτσέζε (No Direction Home και Rolling Thunder Revue).
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Απασφαλίσαμε τη βόμβα του χρέους
- Φάτοβιτς: «Το σκορ είναι 1-0 και τίποτα περισσότερο – Συνεχίζουμε δυνατά»
- Εντείνει την προσπάθειά του για τον Βασίλη Σπανούλη ο Άρης Betsson
- Χανιά: Φωτιά σε αυτοκίνητο στον ΒΟΑΚ- Καλά στην υγεία τους οι τουρίστες που επέβαιναν
- Όπλα του μέλλοντος τα drones; – Μη βιάζεστε τόσο
- Οι δαίμονες του Τομ Χάρντι: Κρακ, αλκοόλ και η ακραία νύχτα στο Σόχο – «Θα πουλούσα τη μάνα μου για μια δόση»



