Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Τοξότης είναι άπιστος

Όταν ο Τοξότης είναι άπιστος

Η συμπεριφορά του και ο τρόπος που την αλλάζει, είναι η επιβεβαίωση για το αν είναι «άπιστος» ή όχι

Ένα τόσο κοινωνικό και γοητευτικό ζώδιο δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τα σενάρια της απιστίας. Το ζήτημα είναι τι συμβαίνει όταν ένας Τοξότης «κερατώνει» και πώς αυτό κάποιος μπορεί να το καταλάβει.

Χαρακτηριστικά Τοξότη στη σχέση

Η εξαπάτηση για έναν Τοξότη είναι ένα περίεργο πράγμα. Γιατί; Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά αν μπορεί να εξαπατήσει ή όχι, μέχρι να μείνει άφωνη στην προδοσία.

Ένας Τοξότης θα παραμείνει πιστός στην αγαπημένη του. Σίγουρα, παίρνει λίγο χρόνο για να ερωτευτεί, αλλά μόλις το κάνει, οι πιθανότητες είναι ότι θα παραμείνει έτσι. Φυσικά, το αντίθετο μπορεί να συμβεί επίσης. Η αγάπη που ξεχάσατε δεν είναι ασυνήθιστη με τον Τοξότη.

Εάν τα συναισθήματά του για σας παραπαίουν, σίγουρα θα αναζητήσει κάποια άλλα να ερωτευτεί και θα το μάθετε πολύ αργά, καθώς οι άντρες Τοξότες μισούν τον χωιρσμό. Θα προτιμούσαν να περιμένουν μέχρι να κάνουν άλλη σχέση και έπειτα να χωρίσουν.

Αυτοί οι άνδρες είναι αρκετά γοητευτικοί. Με εξαιρετικά αναπτυγμένες ικανότητες κοινωνικοποίησης, δεν θα βρουν δυσκολία στην επικοινωνία με άλλους γύρω τους.

Ίσως να αναρωτιέστε πώς αυτό μπορεί να είναι κακό. Είναι διότι του δίνονται άμεσα οι ευκαιρίες να κάνει κάτι επιφανειακό.

Όταν «κερατώνει»

Μια άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια αυτού του χαρακτηριστικού που θα σας επηρεάσει άμεσα είναι η ευκολία με την οποία θα σας χειριστεί για να σκεφτείτε ότι είναι πιστός, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Μπορεί να πείσει κάποιον ότι δεν το έκανε. Μπορεί να πείσει και κάποιον να είναι μαζί του παρ’ όλο που το έκανε.

Να του εξηγήσετε τι θέλετε από αυτόν. Να του ξεκαθαρίσεις επίσης ότι θέλεις να έχετε κάτι μονογαμικό. Διαφορετικά δε θα το πει καν ο ίδιος. Αν σας εξαπατήσει, δεν μπορείτε πραγματικά να το καταλάβετε γιατί μιλάει πολύ χειριστικά και μπορεί να σας πείσει για το αντίθετο.

Ένα στοιχείο που δείχνει ότι μάλλον κάνει απιστία ή έχει σχέση με κάποια άλλη, είναι ότι έχει αλλάξει εντελώς σαν προσωπικότητα. Από το μαλλί, μέχρι και τα ρούχα του φαίνεται εντελώς διαφορετικός.

Οπότε γενικότερα να ξέρεις ότι δε θα κάνει απιστία, αλλά αν κάνει θα είναι δύσκολο να το καταλάβεις.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024