Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«H Νάπολι θέλει τον Τσιμίκα και όχι τον Κούτρη»

«H Νάπολι θέλει τον Τσιμίκα και όχι τον Κούτρη»

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Νάπολι δεν ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο Κούτρη, αλλά πως ο πραγματικός της στόχος είναι ο Κώστας Τσιμίκας

Ο Λεονάρντο Κούτρης εδώ και μέρες φερόταν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Νάπολι για την ενίσχυση της στην αριστερή πλευρά. Ο Έλληνας μπακ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κοιτάζουν οι παρτενοπέι, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γκουλάμ, ο οποίος αποχωρεί από την ιταλική ομάδα.

Ωστόσο σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport, αναφέρει ότι ο Κούτρης δεν είναι ένας από τους παίκτες που έχει στη λίστα της η Νάπολι και πως ο πραγματικός στόχος της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Ο Έλληνας μπακ ταιριάζει περισσότερο στα «θέλω» του Γκατούζο αλλά και στο παιχνίδι της Νάπολι, ενώ πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει 25 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα και το Champions League με τον Ολυμπιακό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό με τη Νάπολι να είναι μια από αυτές και να τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας.

«Το νέο όνομα είναι Κωνσταντίνος Τσιμίκας, αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα το όνομα που είχε αναφερθεί από τον Ολυμπιακό για την ίδια θέση ήταν του Λεονάρντο Κούτρη, όμως τα πράγματα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες.

Ο πρώτος ταιριάζει καλύτερη στη Νάπολι, που είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει το deal, μετά την τελική αποχώρηση του Γκουλάμ», γράφει χαρακτηριστικά η Tuttosport.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024