Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Σούζαν Ίτον : Εν αναμονή του ψυχιατρικού πορίσματος για τον 27χρονο

Δολοφονία Σούζαν Ίτον : Εν αναμονή του ψυχιατρικού πορίσματος για τον 27χρονο

Εξελίξεις αναμένονται στο άμεσο μέλλον στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας Βιολόγου, Σούζαν Ίτον που έχασε άδικα τη ζωή της τον περασμένο Ιούλιο στο Κολυμπάρι Χανίων.

Εξελίξεις αναμένονται στο άμεσο μέλλον στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας Βιολόγου, Σούζαν Ίτον που έχασε άδικα τη ζωή της τον περασμένο Ιούλιο στο Κολυμπάρι Χανίων.

Ο 27χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της Γ.Π. από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται στην Ψυχιατρική Κλινική του Κορυδαλλού όπου και υποβλήθηκε σε μία σειρά από ψυχιατρικές εξετάσεις προκειμένου να βγει κάποια επίσημη γνωμάτευση.

«Η διαδικασία έχει γίνει και οι απαραίτητες ψυχιατρικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί. Ακόμα όμως δεν έχει συνταχθεί το πόρισμα. Αυτό περιμένουμε το οποίο εικάζουμε πως στο άμεσο μέλλον. Θα συνταχθεί και θα μας αποσταλεί προκειμένου να το μελετήσουμε και να συμπεριληφθεί στην δικογραφία», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο συνήγορος του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα που ολοκληρώθηκε η ψυχιατρική γνωμάτευση ο 27χρονος αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με το cretapost, σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε τον περασμένο Οκτώβριο η είδηση πως οι εργαστηριακές εξετάσεις του dna έδειξαν πως δεν υπήρξε βιασμός της 60χρονης από το 27χρονο κατ’ ομολογία δράστη.

Μάλιστα, ο ίδιος λίγες μέρες μετά, σε άτομα του περιβάλλοντός του, άλλαξε την ομολογία που είχε δώσει στις αρχές τον Ιούλιο λέγοντας πως ποτέ δεν βίασε την 60χρονη. Ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συμπληρωματική κατάθεση.

«Δεν έχει γίνει κάποια συμπληρωματική κατάθεση ως προς την αλλαγή της ομολογίας του. Απλώς ισχυρίζεται πως δεν υφίσταται η πράξη του βιασμού. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι “δεν την άγγιξα καθόλου”», υπογράμμισε στο cretapost ο κ. Ζέλιος ο οποίος τόνισε παράλληλα πως περιμένει το ψυχιατρικό πόρισμα για να δει πώς θα κινηθεί.

«Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε να δούμε το ψυχιατρικό πόρισμα ώστε να βγάλουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα και κυρίως στο κατά πόσο τα λεγόμενά του έχουν κάποια βάση και στη συνέχεια θα κινήσουμε τις διαδικασίες για την συμπληρωματική κατάθεση», ανέφερε σχετικά ο κ. Ζέλιος.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024