Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο μεγιστάνας πατέρας του πιο διεστραμμένου βιαστή της Βρετανίας σπάει τη σιωπή του

Ο μεγιστάνας πατέρας του πιο διεστραμμένου βιαστή της Βρετανίας σπάει τη σιωπή του

Μιλάει με σκληρά λόγια για τον γιο του.

Σκληρές δηλώσεις έκανε ο πατέρας και μεγιστάνας του χειρότερου βιαστή στην ιστορία της Βρετανίας, του Ρέινχαρντ Σινάγκα, που καταδικάστηκε για συνολικά 159 επιθέσεις σε άνδρες, συμπεριλαμβανομένων 136 βιασμών.

Ο πατέρας του και μεγιστάνας δήλωσε μετά την δίκη πως η οικογένεια του αποδέχεται την ετυμηγορία, αφότου ο γιος τους καταδικάστηκε σε πολλάκις ισόβια.

«Αποδεχόμαστε την ετυμηγορία. Η τιμωρία ταιριάζει στα εγκλήματά του. Δεν θέλω να συζητήσω περαιτέρω για την υπόθεση», ανέφερε στο BBC o πατέρας του βιαστή.

Η δήλωση του έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την καταδίκη του γιου τους για 136 βιασμούς με τα βρετανικά μέσα να τον χαρακτηρίζουν μάλιστα ως τον χειρότερο βιαστή στην ιστορία της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως ο Σινάγκα ζούσε σε ένα μικρό και παλιό διαμέρισμα κοντά στο γκέι χωριό του Μάντσεστερ, αφήνοντας πίσω του την πολυτελής ζωή της πάμπλουτης οικογένειάς του στην Ινδονησία.

Έτσι ο 36χρονος  εγκατέλειψε την οικογενειακή θαλπωρή και τα πλούτη του μπαμπά του επειδή οι γονείς του δεν γνώριζαν την σεξουαλική του ταυτότητα και ήθελαν να παντρευτεί και να αποκατασταθεί, βρίσκοντας μία καλή σύζυγο.

«Ο πατέρας του είναι πολύ πλούσιος. Έχουν μια έπαυλη στο κέντρο της Τζακάρτα» ανέφερε ένας παλιός φίλος του δράστη, ο οποίος έχει μια αδερφή κι έναν αδερφό, μικρότερους σε ηλικία. Στο Μάντσεστερ, ο Σινάγκα απολάμβανε την ελευθερία του και δεν είχε κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει στη βαθιά συντηρητική Ινδονησία. Για τον σκοπό αυτό, εξάλλου, ο ίδιος φρόντιζε να υιοθετεί μια πιο συντηρητική και μετρημένη εμφάνιση, όταν επισκεπτόταν την οικογένειά του, στη χώρα του. «Η εντύπωσή μου είναι πως η οικογένειά του είχε ανακαλύψει πως κάτι δεν πάει καλά με εκείνον, όμως ποτέ δεν είχε παραδεχτεί ο ίδιος πως ήταν γκέι» συνέχισε ο πρώην φίλος του Σινάγκα.

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος φοιτητής από την Ινδονησία, Ρέινχαρντ Σινάγκα οδηγούσε με ύπουλες μεθόδους στο διαμέρισμά του αποκλειστικά άνδρες, τους νάρκωνε, τους βίαζε και βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις με δύο κινητά τηλέφωνα.

Μάλιστα στόχευε κυρίως σε ετερόφυλους, 20αρηδες, που έβγαιναν σε κλαμπ του Μάντσεστερ, μεθούσαν και μετά είτε χρειαζόντουσαν βοήθεια καθώς δεν είχαν χρήματα για ταξί είτε δεν καταλάβαιναν πολλά από την μέθη τους.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024