
ΟΦΗ: Συμφωνία με τον Αμπντούλ Ουές
Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο δεξιό μπακ του Πλατανιά, Αμπντούλ Ραχμάν Ουές για το καλοκαίρι του 2020, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη χανιώτικη ομάδα.
Το συμβόλαιο του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές με τον Πλατανιά λήγει στις 30/6, άρα από τη στιγμή που διανύει το τελευταίο εξάμηνο, είχε δικαίωμα να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με άλλο σύλλογο.
Έτσι, κι έγινε με τον διεθνή με την Ελπίδων άσο να ντύνεται στα ασπρόμαυρα τη νέα περίοδο. Ο νεαρός άσος την φετινή σεζόν έχει ένα γκολ σε εννιά συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδος.
Συνολικά, με την ομάδα των Χανίων έχει δύο γκολ και έξι ασίστ σε 56 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις από το Σεπτέμβριο του 2017, όταν και έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο. Ο ΟΦΗ, λοιπόν, προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλά στοιχεία και μεγάλη προοπτική για το μέλλον.
- Πιερία: Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στην παραλία του Κορινού
- Η Μελόνι ζητά την απονομή χάριτος σε κοσμηματοπώλη που σκότωσε ληστές – «Ποιος μπορεί να τον κρίνει;», είπε
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Ρικ Φαν Ντρόνγκελεν
- Κυψέλη: Μυστήριο με την σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή
- Το Ισραήλ δηλώνει έτοιμο για «αμυντικά και επιθετικά» μέτρα, αν γίνει στόχος του Ιράν
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ

