Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα ο ναυτικός μετά την επίθεση στο Καμερούν : Θέλω να γυρίσω στην οικογένειά μου

Στην Ελλάδα ο ναυτικός μετά την επίθεση στο Καμερούν : Θέλω να γυρίσω στην οικογένειά μου

«Καλά είμαι. Ευχαριστώ την εταιρεία μου και θέλω να γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Δημόγλου

Στην Ελλάδα ο ναυτικός που τραυματίστηκε από τους πειρατές στο Καμερούν

Εμφανώς καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που πέρασε, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, ο Δημήτρης Δημόγλου, ο νεαρός ναυτικός που τραυματίστηκε στην πειρατική επίθεση της 31ης Δεκεμβρίου, επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Καλά είμαι. Ευχαριστώ την εταιρεία μου και θέλω να γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα ναυτικού που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους πειρατές κατα τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης στο το ελληνικό δεξαμενόπλοιο «HAPPY LADY» που είχε ως αποτέλεσμανα απαχθούν οκτώ ναυτικοί, ανάμεσά τους και πέντε Έλληνες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο Δημήτρης Δημόγλου τραυματίστηκε στο πόδι από εξοστρακισμό σφαίρας με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμο να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Καμερούν.

Το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από την Κωνσταντινούπολη ωστόσο κρίνεται σκόπιμη η νοσηλεία του και γιαυτό τον λόγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και διακομίστηκε σε νοσοκομείοτων Αθηνών.

Την ίδια ώρα αγνοείται η τύχη των οχτώ απαχθέντων αφού μέχρι και σήμερα οι νιγηριανοί πειρατές φέρονται να μην έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειες των ομήρων και η τύχη τους αγνοείται.

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024