Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρνητικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα

Αρνητικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα

Ισχυρός παγετός  σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της  στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τη θερμοκρασία να καταγράφει διψήφιους αρνητικούς αριθμούς.

Ισχυρός παγετός  σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της  στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τη θερμοκρασία να καταγράφει διψήφιους αρνητικούς αριθμούς.

Eνδεικτικά, αναφέρεται ότι στο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας καταγράφτηκε θερμοκρασία -14.3 βαθμών Κελσίου.

Αρνητικές θερμοκρασίες και  στα Γρεβενά, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -13 βαθμούς Κελσίου.

Τους -11 βαθμούς «έδειξε» ο υδράργυρος στο Βαρικό Φλώρινας, το Νευροκόπι και το Παρανέστι Δράμας, ενώ η Πτολεμαΐδα ξημέρωσε με -10 βαθμούς Κελσίου.

Θερμοκρασίες υπό το μηδέν και στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας με τις χαμηλότερες από νωρίς να σημειώνονται στις Σέρρες (-8 βαθμοί), τη Βέροια και τα Γιαννιτσά (-6), ενώ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο υδράργυρος έπεσε στους -9 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης υποχώρησε στους 0 βαθμούς Κελσίου. Παρά τις συνθήκες ψύχους δεν παρατηρούνται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων που διεξάγεται χωρίς προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο και μόνο σε κάποιους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους χρειάζονται αλυσίδες ή χιονολάστιχα.

Στο μεταξύ συνεχίζονται τα προβλήματα σε ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί άνεμοι, που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων προβλέπει η ΕΜΥ εντός της ημέρας.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024