Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κυριάκος για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού : «Άντε σοβαρευτείτε με τις αηδίες»

Κυριάκος για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού : «Άντε σοβαρευτείτε με τις αηδίες»

Ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε μέσω των social media στην τραγική είδηση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού

Με σκληρή λόγια, μέσω των social media, μίλησε ο Κυριάκος Κυριάκος για τη δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η οπαδική είναι μια μαλ@@@.

«Θα μιλήσω σκληρά και χωρίς την ελάχιστη «πολιτική ορθότητα». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μ@λ… από τα θύματα οπαδικής βίας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μ@λ… από την οπαδική βία. Δεν βρίσκω πιο ταιριαστή λέξη. Όλοι κάπου στα 5-6 μας χρόνια διαλέξαμε μια ομάδα. Συγκυριακά και όχι συνειδητά. Άλλον τον έκανε ο μπαμπάς του, άλλον ο νονός του, άλλον ένα ερέθισμα στην τηλεόραση. Εγώ έγινα ΠΑΟΚ γιατί αντιπαθούσα τον Γκάλη, που τον αγαπούσαν όλοι, αντιδραστικός γαρ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Το να σκοτώνεσαι για μια τόσο συγκυριακή επιλογή, είναι σαν να σκοτώνεσαι υπερασπιζόμενος τον παιδικό σταθμό που σε έγραψαν. Από ευχολόγια χιλιάδες. Κανείς δεν μπορεί να νιώσει όμως αν δεν μιλήσει με τον μπαμπά του Νάσου, με τις μανάδες των παιδιών στα Τέμπη. Αυτό σκέφτομαι κάθε φορά στο μνημόσυνο εκεί.

Άντε σοβαρευτείτε με τις αηδίες. Λίγη καζούρα, λίγο πάθος, λίγη συμμετοχή, αυτά είναι αρκετά. Δεν μπορεί να μας καθορίζει τη ζωή, πολύ περισσότερο να μας καθορίζει τον θάνατο η αγάπη για την ομάδα μας. Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο της μάνας του. Και δυστυχώς με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα δεν θα είναι το τελευταίο θύμα», κατέληξε.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024